[-29-]

103 11 75
                                    

Κοιτάω την θάλασσα μπροστά μου καταφέρνοντας να ηρεμήσω τα νεύρα μου. Την στιγμή που επιτέλους χαλαρώνω, ακούω μουσική. Γυρνάω απότομα προς την μεριά του Jin και τον βλέπω να δαγκώνει το κάτω χείλος του ώστε να μην γελάσει.

«Σοβαρά τώρα;» Τον ρωτάω σοβαρά και αφήνω έναν αναστεναγμό αγανάκτησης.

Εκείνος γυρνάει ελάχιστα το πρόσωπο του για να με κοιτάξει. Μου χαρίζει ένα ειρωνικό χαμόγελο και κοιτάει πάλι μπροστά του. Βλάκα! Δαγκώνω το εσωτερικό του μάγουλού μου και τον κοιτάω θυμωμένη. Η ήρεμη, περιέργως, μουσική που ακούγεται σε συνδυασμό με την θάλασσα κάνει το σώμα και το μυαλό μου να ηρεμήσει. Δυστυχώς αυτό κράτησε για λίγο.

«Τι νέα;» Ρωτάει το χαμένο κορμί και κλείνω τα μάτια μου από αγανάκτηση. Δεν το ζω εγώ αυτό! Μόλις τα ανοίγω, στρέφω την προσοχή μου στον Jin.

«Γιατί είσαι εδώ; Παράτα με στην ησυχία μου επιτέλους! Τράβα να κάνεις καμία βόλτα ή δεν ξέρω και εγώ τι!» Του λέω ηττημένη και εκείνος γελάει. Γέλα γίδι!

«Κοίτα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες και αρκετά δελεαστικό αλλά μου αρέσει περισσότερο να σου σπάω τα νεύρα άρα...» Μου λέει αφήνοντας την πρόταση μετέωρη και ανασηκώνει ελάχιστα τους ώμους του. Βλάκα! (Vol2). Ρίχνω το κεφάλι μου πίσω ψιθυρίζοντας ένα «Τι περνάω...». «Να σε ρωτήσω...» Ξεκινάει να λέει και τον σταματάω αμέσως πριν ολοκληρώσει την πρόταση του.

«Μη διανοηθείς να με ρωτήσεις και εσύ από που ξέρω τον μαλάκα αδερφό της Lisa γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο! Δεν μου φτάνει που μου τα πρήζουν όλοι από το πρωί, δεν ξέρω και από που το έμαθαν γαμώ!» Τον προειδοποιώ έχοντας ένα δολοφονικό βλέμμα. Δεν ρώτησα κιόλας από που το ξέρουν σαν καλή ηλίθια που ήμουν! Μου πέρασε αδιάφορο και να τώρα τι περνάω! Ο Jin σηκώνει απευθείας τα χέρια του ψηλά ως ένδειξη παραίτησης.

«Χαλάρωσε δεν είμαι ηλίθιος! Δε με νοιάζει αν τον ξέρεις ή όχι! Θα μπορούσες κάλλιστα να τον ξέρεις καιρό ή θα μπορούσες να τον είχε γνωρίσει χθες στη σχολή του μποξ.» Μου απαντάει και κοιτάω μπροστά με ένα στραβό χαμόγελο. Την γλίτωσε... όντως θα τον πλάκωνα στο ξύλο! «Επίσης, ανέβασε story στο Instagram με την σιλουέτα του στον καθρέφτη και φαινόσουν και εσύ λίγο... έγραψε κιόλας, όχι κάτι που υποδεικνύει ότι είστε φίλοι.» Συνεχίζει και τον κοιτάω ξαφνιασμένη. Του κάνω νόημα να συνεχίσει και το κάνει. «Το story έγραφε: Box Time with snob! Πάντως συμφωνώ με αυτό που έγραψε!» Λέει ειρωνικά και τον κοπανάω.

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt