[-3-]

245 17 80
                                    


~ Δευτέρα, πρωί ~

Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι μέρες και τώρα είναι Οκτωμβρης, μιας και αύριο ξεκινάμε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο. Με την Jennie κάνουμε τρελή παρέα και φυσικά την συμπαθησαν και η Lily με τον Daniel. Η Jennie έχει αλλάξει εμφάνιση αλλά μην φανταστείτε κανένα  ξεκωλο κτλ απλά τώρα είναι πιο πολύ του στυλ: φαρδύ κάτω, στενό επάνω... ή κάτι του τύπου: ροζ σύννεφα και κουνελάκια παντού!! Αλλά της πάνε!! Βέβαια μου έχει πει κάποια πράγματα γι' αυτους που της κάνουν bullying και φυσικά μου έχει δείξει και φωτογραφιες τους. Θα εύχονταν να μην είχαν γεννηθεί... θα στηριχτώ στους πιο «αδύναμους» της παρέας.

  Ξαφνικά νιώθω ένα απροσδιόριστο βάρος επάνω μου να χοροπηδάει και σηκώνομαι απότομα με αποτέλεσμα να πετάξω το τσουβάλι που είχα επάνω μου.

« ΑΟΥΤΣ!! Πας καλά;! » λέει η Lily ενώ τρίβει τον κωλο της και εγώ της απαντάω βαριεστημένα. Ναι το ξέρω ξεχειλίζει η ζωντάνια από μέσα μου.

« Καλά είμαι, εσυ;; Καλά ηλίθια είσαι;; Να με κανείς ένα με το στρώμα θες;; Άντε με την επόμενη φέρε και το ζώον μαζί σου να με ισοπεδωσετε!! »

« Σε άκουσα βλαμμενη!! » ακουω από μακριά τον Daniel να φωνάζει. Α μπα ακούει κιόλας;; Μωρε μπράβο εξέλιξη!

« Ωωωωω.... χεστηκα!! » λέω και πάω προς το μπάνιο. Ναι είμαστε πολύ αγαπημένα αδέρφια και κυρίως δεμένα...

« Φύγε ρε από πάνω μου!! » λέω στην Lily που εδώ και ώρα έχει δεθεί επανω μου και δεν λέει να ξεκολλήσει.

« Οχιιιιι!! Δε θέλω να πάω μαζί τουυυυ!! Πήγαινε με εσυ στο σχολείο με την μηχανή σου!! » μου λέει όλο παράπονα. Πφφ τελικά τα κατάφερε το ηλιθιο. Οι γονείς μας τον είχαν υποχρεωσει μιας και του πήραν μηχανή, κάτι που μετάνιωσαν αμέσως, να γίνει χρήσιμος και να την παίρνει μαζί του μιας και πάνε στο ίδιο σχολείο αλλά αυτός δεν θέλει. Του χαλαει το image λέει. Αυτός πάντα έτρεχε και έτσι την έκανε να μη θέλει να πηγαίνει μαζί του....

« Είπα όχι!! Θα πάω να πάρω την Jennie!! Δε χωράς και εσυ!! » της λέω αγανακτισμένη

« Πφφφ καλά!! » λέει μουτρωμενη και πάει στο δωμάτιο της ελευθερώνοντας με από τα δεσμά της. Λίγο ακόμα και θα έσκαγα!

  Μόλις τελειώνω και φτιάχνω τα μαλλιά μου, φοραω τα ρούχα που είχα ετοιμάσει από χθες το βράδυ. Πάλι καλά που τα πανεπιστήμια εδώ δεν σε υποχρεώνουν να φοράς στολή όπως στα σχολεία χαχαχα! Καλά τι δούλεμα φάγανε οι άλλοι για τις στολές δεν περιγράφεται! Μέχρι και φωτογραφία τους έβγαλα για να έχω να τους απειλώ!! Χιχιχιχι ειμαι κακιά το ξέρω!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now