[-34-]

117 12 198
                                    

Πλησιάζω με γρήγορα βήματα τις γυναικείες τουαλέτες και ακούω κάποια μουγκρητά πόνου. Όχι! Ανοίγω απότομα την πόρτα χτυπώντας την στον τοίχο. Βλέπω τις τσο*λες να έχουν στριμώξει για τα καλά την Jennie σε έναν τοίχο.

«Δεν ξέρω τι θα κάνετε αλλά θα τσακιστείτε και θα φύγετε από εδώ πριν τα πάρω άσχημα στο κρανίο!» Τις απειλώ με συγκρατημένα νεύρα και η Lisa γελάει ειρωνικά καθώς με πλησιάζει.

Μην με ειρωνεύεσαι ηλίθια γιατί με το ζόρι συγκρατιέμαι!

«Δεν θυμάμαι να είσαι η μάνα μου για να μου πεις τι θα κάνω! Καλύτερα να πάρεις εσύ δρόμο από εδώ! Δεν σε αφορά!» Μου λέει με νεύρα και κάνω ένα βήμα προς το μέρος της.

Μα το Θεό μου έρχεται να την χτυπήσω τόσο άσχημα!

«Αγαπητή μου Lisa καλύτερα να προσέχεις πως μου μιλάς γιατί δεν είμαι καθόλου ευγενικός άνθρωπος...» Της λέω με έναν απειλητικό τόνο καθώς την πλησιάζω.

Την βλέπω να με κοιτάει αρχικά κάπως διστακτικά αλλά δεν το αφήνει να φανεί παραπάνω. Εμφανίζεται ένα ειρωνικό υφάκι στο πρόσωπο της καθώς τοποθετεί τα χέρια της στην μέση της.

Μάλλον καλύτερα να κάνω κάτι για την τρομάξω γιατί έτσι όπως το πάει θα πλακωθούμε και δεν θέλω να αποβληθώ!

«Αυτό το έχουμε εμπεδώσει, μην σκας!» Μου λέει ειρωνικά και με ένα στραβό χαμόγελο, την πιάνω γερά από το μπράτσο και την γυρνάω ώστε να έχω θέα την πλάτη της.

Της πιάνω τα χέρια γερά πίσω από την πλάτη της και την κολλάω με τα μούτρα πάνω στον τοίχο. Την ακούω να κλαψουρίζει αλλά δεν δίνω σημασία. Πλησιάζω τα χείλη μου στην αριστερή μεριά του κεφαλιού της και της ψιθυρίζω απειλητικά.

«Μάζεψε τα κατοικίδια σου πριν σας θάψω εκατόν πενήντα μέτρα κάτω από την γη! Και φρόντισε να μην σας ξανά δω κοντά της!» Την απειλώ ενώ την κολλάω παραπάνω στον τοίχο και εκείνη μου κλαψουρίζει ένα «Οκ!».

«Συγνώμη δεν σε άκουσα, μήπως μπορείς να το επαναλάβεις λίγο πιο δυνατά ώστε να σε ακούσει και η Jennie;» Την ρωτάω δήθεν ευγενικά και εκείνη μουγκρίζει θυμωμένη. Την ξεκολλάω λίγο από τον τοίχο και εκείνη αφήνει μία εκνευρισμένη ανάσα.

«Οκ δεν την ξανά πλησιάσω! Μπορείς να με αφήσεις τώρα;!» Με ρωτάει θυμωμένη και εγώ, ικανοποιημένη, την αφήνω απότομα. «Θα μου το πληρώσεις αυτό σκύλα!» Συνεχίζει εξοργισμένη και κάνοντας νόημα στα κουτάβια της, φεύγουν από εδώ γρήγορα.

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now