[-24-]

135 12 63
                                    


«Λοιπόν πηγαίνετε εσείς και θα έρθω σε λίγο εγώ.» Τους λέω και αυτές αφού μου γνέψουν, βγαίνουν έξω. Ώμως δεν κατευθύνονται προς τα αγόρια.

Α τις μουσίτσες! Να φάνε πάνε πάλι! Καλά δεν ντρέπονται;! Πάνε χωρίς εμένα;! Καλά θα φάω μετά...

Πηγαίνω προς τον νιπτήρα και ρίχνω λίγο νερό στο πρόσωπό μου. Εκείνη την ώρα νιώθω έναν πόνο χαμηλά στην κοιλία μου και απευθείας το χέρι μου βρίσκεται εκεί.

Τώρα βρήκε και αυτό;! Είχα ένα ολόκληρο απόγευμα που θα μπορούσε να με τυραννεί! Έλεος!

Πάω να βάλω το χέρι στην τσέπη μου, αλλά εκείνη την ώρα συνειδητοποιώ ότι το χάπι είναι στην τσάντα μου. Γαμώ! Πάω στην γωνία όπου είχα παρατήσει την τσάντα μου και αφού φτάσω και το βρω, παίρνω το μπουκάλι με το νερό μου και το καταπίνω.

«Για ποιόν πούστη λόγο παίρνεις χάπι;» Ακούω μια φωνή και πνίγομαι από την τρομάρα μου. Αυτός με πλησιάζει και με χτυπάει απαλά στην πλάτη. Γυρνάω θυμωμένη προς το μέρος του Jin. Βάζω ασυναίσθητα το χέρι μου στο σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά μου και τον κοιτάω θυμωμένη όσο αυτός είναι έτοιμος να γελάσει.

«Πας καθόλου καλά αγοράκι μου;! Να με σκοτώσεις θέλεις;!» Τον ρωτάω εκνευρισμένη και αυτός το μόνο που κάνει είναι να στριφογυρίσει τα μάτια του.

«Υπερβολική...» Λέει απλά και μου έρχεται έντονα η επιθυμία να του πετάξω τον νεροχύτη στο κούφιο του κεφάλι.

Αλλά δεν θα πάθει και τίποτα αφού έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιεί!

Εγώ ρολλάρω τα μάτια μου καθώς δαγκώνω το εσωτερικό του μάγουλού μου. Πάω να τον προσπεράσω αλλά βάζει το χέρι του στην μέση μου τραβώντας με επάνω του. Εγώ τον κοιτάω βαριεστημένα χωρίς να κάνω κίνηση να απομακρυνθώ. Ας διασκεδάσω και λίγο!

«Δεν μου απάντησες... γιατί ήπιες εκείνο το χάπι;» Με ρωτάει και εγώ ξεφυσάω. Περνάω τα χέρια μου γύρω από τον λαιμό του και τον κοιτάω πονηρά.

«Είσαι σίγουρος πως θες να ξέρεις;» Τον ρωτάω και εκείνος με κοιτάει λοξά πριν ανασηκωθεί η μία άκρη των χειλιών του.

«Αχα» Αναφωνεί το βλαμμένο και εγώ συγκρατιέμαι να μην γελάσω.

«Γιατί έχω περίοδο!» Του απαντάω και σκάω στα γέλια. Με κοιτάει με ένα αγελαδίσιο ύφος που με κάνει να γελάσω ακόμα περισσότερο.

Κυριολεκτικά, ο μονος λόγος που δεν έχω ακόμα πέσει στο πάτωμα είναι γιατί με κρατάνε τα χέρια του Jin!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα