[-28-]

131 12 159
                                    

~ Πέμπτη, πρωί ~

Μπαίνω μέσα στην καφετέρια, απέναντι από το Πανεπιστήμιο, και κατευθύνομαι προς το ταμείο μαζί με την Jennie.

«Είσαι σίγουρη πως θες να πάρεις καφέ; Ξύπνησες με πολλά νεύρα σήμερα και πραγματικά δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να ακούσω την γκρίνια σου...» Της λέω βαριεστημένα και με αγριοκοιτάζει. Σηκώνω τα χέρια ψηλά ως ένδειξη παραίτησης και πλησιάζω το ταμείο. Μόλις φτάνω, βάζω τα χέρια μου πάνω στον πάγκο.

«Γεια σας, τι θα πάρετε;» Μας ρωτάει ευγενικά η κοπέλα μπροστά μου και εγώ της χαρίζω ένα χαμόγελο.

«Εγώ θέλω μια ζεστή σοκολάτα...» Της απαντάω και κάνω στην άκρη για να δώσει την παραγγελία της η Jennie.

Αφού την δώσει,  πάμε σε ένα γωνιακό τραπεζάκι κοντά στο παράθυρο, ώστε να βλέπω την βροχή, και καθόμαστε περιμένοντας τις παραγγελίες μας.

«Η Σόνια τι ώρα σου είπε ότι θα έρθει;» Την ρωτάω και εκείνη αφού χασμουρηθεί και πάρει το βλέμμα της από το παράθυρο, μου απαντάει.

«Σε λίγα λεπτά θα έρθει γιατί θα την φέρει ο Suho αντί για τον Baekhyun...» Μόλις με ενημερώσει, κουνάω το κεφάλι με κατανόηση. Κατάλαβα...

«Έτσι όπως το πάει, θα την καταλάβει.» Της λέω και εκείνη ξεφυσάει συμφωνώντας. Εκείνη την στιγμή ένας σερβιτόρος μας φέρνει την σοκολάτα και τον καφέ. Τον ευχαριστούμε και φεύγει.

«Σίγουρα αλλά την καταλαβαίνω... είναι δύσκολο να ξέρεις πως ο κολλητός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου...» Λέει και εγώ ξεφυσάω. Πίνω λίγο από την ζεστή μου σοκολάτα και ένα χαμόγελο στολίζει τα χείλη μου. Αχχ... τι ωραία που είναι η αίσθηση...

«Να σου πω; Με την Σόνια λέγαμε να πάμε καμία βόλτα το απόγευμα, τι λες; Θα μας κάνεις την τιμή να έρθεις και εσύ;» Με ρωτάει ειρωνικά και γελάω.

«Οκ γιατί όχι! Και που θα πάμε; Εκτός κι αν δεν το έχετε σκεφτεί ακόμα!» Την ρωτάω γελώντας και εκείνη στριφογυρνάει τα μάτια της.

«Γλυκούλα!» Με ειρωνεύεται και εγώ της βγάζω την γλώσσα. «Αα! Τώρα που το θυμήθηκα... ξέρεις τον αδερφό της Lisa;» Με ρωτάει και την κοιτάω απορημένη. Τον ποιόν; «Τον αδερφό της Lisa...» Μου λέει με νόημα αλλά εγώ συνεχίζω να την κοιτάω ερωτηματικά. «Τον αδερφό της Lisa που ήσασταν χθες μαζί!» Μου λέει αυτή την φορά έντονα και στριφογυρνάω τα μάτια μου θυμωμένη.

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora