[-1-]

338 24 66
                                    

«Ξυπνα ρε!» ακούω κάποιον να ουρλιάζει μέσα στο αυτί μου και αυτομάτως πετάγομαι πάνω με αποτέλεσμα να κοπανήσω το πανέμορφο κεφαλάκι μου πάνω στην οροφή του αμαξιού.

«ΑΟΥΥΥΥ!» αναφωνω καθώς τρίβω το κεφάλι μου και το ζώον που είχα την ατυχία να εχω για αδερφό σκάει σε τρανταχτά γέλια. Γαμημενο σκατο θα μου το πληρώσεις αυτό!

«Πας καλά;! Τι ουρλιάζεις μέσα στο αυτι μου;!» του φωνάζω και κάνω κίνηση να τον πιάσω προκειμενου να τον στραγγαλίσω αλλά αυτός βγαίνει γρήγορα έξω από το αμάξι γελώντας. Θα σου πω εγώ μετά ρε!! Δε θα θες χάρη;; Θα σου πω τότε!!

Βγαίνω από το αμάξι χτυπώντας την πόρτα και—

«Ει! Για ήρεμα με το μωρό μου!! Δε φτάνει που μεταφέρω τα πράγματα σας λες και είμαι κανένα γαϊδούρι, δε σέβεστε και το μωρο μου!» αρχίζει να λέει σαν υστερικός ο μπαμπάς και εγώ τον κοιτάω με ένα βαριεστημένο ύφος.

«Τελείωσες;» τον ρωτάω διατηρώντας το ίδιο ύφος και πάει να μου απαντήσει δήθεν θιγμένος αλλά τον διακόπτει η μαμα.

«Μη διανοηθεις να μαλώσεις το παιδί μου για την σακαράκα σου γιατί θα σου σπάσω το κεφάλι! Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα με απατησεις με τ—» πάει να συνεχίσει αλλά ο μπαμπάκας μου την διακόπτει.

«Τι λες Jasmine!! Εγώ ποτε δε θα σ—» αυτή την φορά τον διακόπτει η μανούλα μου...

«Τι λες μωρε ηλιθιο;! Εγώ έλεγα ότι θα με απατήσεις με το αμάξι! Σιγά μη με απατούσες εσυ με γκομενα! Χαχαχα είσαι πολύ αστείος γλυκέ μου!» λέει η μαμα γελώντας και αρχίζω να γελάω και εγώ μαζί της όπως και το μπαζο ο αδερφός μου με την Lily.

«Πωπωω μα τι γλυκιά και υποστηρικτική οικογένεια που έχω! Και φυσικά μην ξεχνάμε την συμπονετική μου γυναίκα! Α στο καλό βλαμμένα! Να κουβαλήσετε μόνοι σας τα πράγματα σας!» λέει κοιτώντας μας με μισό μάτι και η Lily του λέει ναζιαρικα. Γκρρρ άγριο γατάκι! Χαχα

«Ωωω έλα βρε μπαμπακουλινο μουυυ.... για πλάκα τα λέγαμε όλα αυτά! Εσυ είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!» καιιιι ανοιγοκλείνει τα χαριτωμένα (#Not) ματάκια της. Πάντα τον καταφέρνει αλλά δε νομίζω σήμερα μουαχαχα!!

«Το ξέρω ότι είμαι αλλά δε το σώζεις» την κοιτάει με ένα b*tch face και παίρνει τα πράγματα του και της μαμάς, μιας και είναι έγκυος, και φεύγει για μέσα στο σπίτι αφήνοντας μας να ξεφυσαμε.

«Η μαμα που πήγε;» ακούω τον Daniel να λέει και στριφογυρνάω τα μάτια μου. Μα καλά τόση ώρα λείπει και αυτός τώρα το πρόσεξε; Τζιζας!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now