[-12-]

144 15 40
                                    


Περπαταμε καθώς ψάχνουμε ένα μέρος για να κάτσουμε να φάμε. Κάποια στιγμή σταματάω απότομα και παίρνω ένα διαβολικό χαμογελο.

«Να ρωτήσω τι έπαθες ή κινδυνεύει η ζωή μου;;» Ρώτησε δήθεν τρομοκρατημένη η Lily και την κοιτάω με ένα ξινισμενο ύφος.

«Θα προσπεράσω την πατάτα που είπες και θα σου πω κάτι που θυμήθηκα!» Της λέω απαξιωτικά και αυτή λέει ένα «Ωχ!» πριν συνεχίσω «τέλος πάντων, ξέρεις ότι εμένα δεν ήρθε να με πάρει απο το πανεπιστήμιο ο Daniel... έτσι μου υποσχέθηκε, για να μην τον σκοτώσω, ότι θα μου πάρει πίτσα! Άρα τώρα θα πάμε στην πιτσαρία και θα τον πάρω τηλέφωνο να έρθει να μας την πληρώσει» Λέω ενθουσιασμένη με την τρομερή ιδεα που μου ήρθε και τα μάτια της Lily λάμπουν.

«Αχ τι καλά! Πάλι καλά που κάνει μαλακιες αυτό το παιδί και έτσι μας μένουν χρήματα! Τώρα μπορώ να πάρω παγωτό για την επιστροφή!» Λέει ευτυχισμένη και εγώ την κοιτάω με το ένα φρύδι σηκωμένο.

«Θα σου έμεναν χρήματα για παγωτό αργότερα αν δεν έπαιρνες εκείνη την μπλούζα που έτσι κι αλλιώς την είχες σε μαύρη! Τώρα τι την ήθελες και σε άσπρη, δεν μπορώ να καταλάβω;!» Ρωτάω αγανακτισμένη και αυτή γελάει ενώ σταυρώνει τα χέρια της κάτω από το στήθος της.

«Πρώτον την άσπρη μολουζα την πηρα γιατί εσύ μου έχεις πάρει την μαύρη! Δεύτερον επειδή έτσι γουστάρω! Άντε τώρα!» Νευρίασε και άρχισε να περπατάει μόνη της μπροστά. Εγώ χαμογελάω άτακτα και πριν την προσπεράσω τρέχοντας, της δίνω και μια γερή σφαλιάρα στον κωλο για αντίποινα. Μουαχαχαχα! Εκδίκηση!!

«ΑΟΥΤΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΡΕ!» Φωνάζει και αρχίζει να με κυνηγάει μέχρι την πιτσαρία...
[...]

«Δεν το πιστεύω ότι με καλέσατε... ή όχι! Με αναγκάσετε να έρθω μέχρι εδώ μόνο και μόνο για να σας αγοράσω πίτσα! Θα μπορούσατε να παραγγείλετε και στο σπίτι αλλά οοοχι! Εκεί να με βασανίζετε!» Γκρινιάζει ο Daniel καθώς επιστρέφει από το ταμείο και εγώ με την Lily έχουμε στερεώσει τα κεφάλια μας πάνω στα αριστερά μας χέρια και τον κοιτάμε ξενερωμενες.

«Την γκρίνια πρέπει να την έχει πάρει κι απ' τους δυο γονείς μας γιατί ούτε εμείς δεν κάνουμε έτσι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο όπως αυτός!» Υποθέτει η Lily κουρασμένη από την πολυλογία του και εγώ συμφωνώ μαζί της κάνοντας τον Daniel να μας κοιτάξει προσβεβλημένος. Ωχ! Μη μου πεις ότι θα αρχίσει και δεύτερο γύρο γιατί θα κόψω φλέβες!!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now