[-17-]

123 14 54
                                    

Jennie POV

«Jennieee! Πήγαινε μια στιγμή στο supermarket να μου πάρεις κάποια πράγματα!» Ακούω την μαμα να μου φωνάζει από την κουζίνα και εγώ σηκώνομαι από τον καναπέ βαριεστημένα. Πάω στην κουζίνα ώστε να της γκρινιαξω.

«Έλα ρε μαμαα! Γιατί δεν στέλνεις τον Hugo!» Παραπονιέμαι και η μαμα με κοιτάει αυστηρά.

«Πας καλά παιδάκι μου;! Θα στείλω τον Hugo επειδή εσυ βαριέσαι;! Αϊ τράβα πάνω να βάλεις κάτι της προκοπής και έλα να πάρεις την λίστα!» Λέει ενώ με κοιτάει απειλητικά και εγώ νευριασμενη πάω πάνω. Την ώρα που πάω να μπω μέσα στο δωμάτιο, ανοίγει η απέναντι πόρτα όπου εκεί βρίσκεται ο ξενώνας.

«Επ ξαδερφουλα τι έγινε; Νευράκια νευράκια;» Ρωτάει ειρωνικά ο Hugo και ρουθουνίζω θυμωμένη.

«Ρε αϊ από 'δω! Αντε ξανά ξάπλωσε πρίγκιπα!» Του λέω επίσης ειρωνικά και αυτός γελάει δυνατά καθώς μπαίνει μέσα. Έλεος! Ολόκληρο γομάρι και του φέρεται η μαμα λες και είναι Βασιλιάς! Μπαίνω μέσα και μόλις ετοιμάζομαι κατεβαίνω κάτω στην κουζίνα για να πάρω την λίστα και τα χρήματα.

«Κάνε γρήγορα για να ετοιμάσω το γλυκό!» Μου λέει η μαμα και αφού της πω «ναι» βγαίνω έξω.
[...]

Μόλις μπαίνω μέσα στο supermarket παίρνω ένα καλάθι και πάω στον διάδρομο που με ενδιαφέρει. Καθώς έχω μαζέψει τα υλικά πάω προς τον διάδρομο με τις σοκολάτες. Ψάχνω την αγαπημένη μου γεύση και μόλις την βρίσκω προσπαθώ να την φτάσω, χωρίς επιτυχία. Τεντώνομαι όσο μπορώ, αλλά τότε ένα άλλο χέρι την πιάνει και μου την δίνει.

«Ω σε ευχαρ—» κόβω κατευθείαν την πρόταση μου μόλις βλέπω ποιον πάω να ευχαριστήσω. Τον κοιτάω θυμωμένη ώστε να μην δει τον φόβο μου και πάω να φύγω αλλά με σταματάει πιάνοντας με από το μπράτσο.

«Περίμενε!» Λέει ο Yoongi και εγώ τραβάω απότομα το χέρι μου από το κράτημα του.

«Όχι, παράτα με!» Του λέω απότομα και πάω να φύγω αλλά μπαίνει μπροστά μου.

«Θέλω να σου μιλήσω! Περίμενε λίγο! Σε παρακαλώ...» Με παρακαλάει λυπημενος και εγώ ξαφνιάζομαι. Πρώτη φορά ο Yoongi παρακαλάει! Και ποια; Εμένα!

«Τι θες;» Τον ρωτάω ψυχρά. Τελικά τα μαθήματα που μου έκανε καθημερινά, από την ημέρα που με γνώρισε η Jessica, βοήθησαν! Τον βλέπω να παίρνει μια ανάσα και να με κοιτάει ευθεία, και ψυχρά, στα μάτια.

«Συγνώμη... συγνώμη για όλα... το ξέρω ότι λέγοντας ένα απλό συγνώμη δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ούτε ο σωματικος πονος που σου προκάλεσα ούτε ο ψυχολογικός... το ξέρω ότι είμαι μαλακας και τέρας... αλλά... συγνώμη... λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έκανα και θα καταλάβω αν δεν με συγχωρέσεις ποτέ...» Λέει μετανιωμένος και κοιτάει κάτω. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ Ο YOONGI ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ;! ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;! OMG!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now