[-20-]

110 12 77
                                    


«ΟΧΙ! Θα έρθεις τώρα μαζί μου!» Απαιτεί και γυρνάω απότομα πίσω ώστε να κοιτάξω ψυχρά τον Yoongi.

«Οχιά! Τι τόλμησες και είπες μόλις 15 δευτερόλεπτα πριν;!» Τον ρωτάω εκνευρισμένη και αυτός με κοιτάει ξαφνιασμένος από την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς μου.

Συγνώμη αλλά τι περίμενες ρε φίλε αν μου απαιτούσες να κάνω κάτι που εσύ θες;!

Αυτός με πλησιάζει και πηγαίνει το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου. Περνάει μια τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου αλλά εγώ δεν κουνιεμαι. Τον κοιτάω σταθερά και αποφασιστικά μέσα στα δικά του θυελλώδη μάτια.

«Είπα... ότι θα έρθεις να συζητήσουμε... τώρα...» Λέει σιγανά και εγώ αφού του χαρίσω ένα ειρωνικό χαμόγελο, του ρίχνω το σουφλέ σοκολάτας μου στα μούτρα του και για χαριστική βολή τον σπρώχνω ώστε να πέσει κάτω.

«Εμένα Yoongi δεν θα ξανά τολμήσεις να μου απαιτήσεις τίποτα! Ό,τι γουστάρω εγώ θα κάνω!» Του φωνάζω παίρνοντας την τσάντα μου και αφού κοπανήσω τον ώμο του Namjoon κλικαροντας εκνευρισμένη την γλώσσα μου, φεύγω από εκεί.

Ούτε το γλυκό μου γαμω δεν έφαγα! Τις σκέψεις μου διακόπτει ο ηχος του κουδουνιού και πριν μπω μέσα στην αίθουσα ρίχνω μια μάτια πίσω μου, μόνο και μόνο για να δω τον Jin να με κοιτάει με ένα απροσδιόριστο, για εμένα, ύφος.

Yoongi POV

«Εεε! Χαλάρωσε!» Μου λέει ο Jimin αλλά εγώ με τα νεύρα που έχω τον αγνοώ και συνεχίζω να ρίχνω μπουνιές πάνω στον σάκο.

«ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΛΑ;!» Ρωτάω φωναζοντας, πλήρως εκνευρισμένος από τα γεγονότα και κοπανάω πιο δυνατά τον σάκο.

«Yoongi λυπάμαι που στο λέω αλλά αν συνεχίσεις να έχεις αυτήν την συμπεριφορά απέναντι της, είναι σίγουρο ότι το στοίχημα θα το χάσεις! Πρέπει να προσπαθησεις να της δείχνεις διακριτικά, στην αρχή, ότι την θες και έπειτα μόλις τα πράγματα έχουν καλυτερεύσει, που δεν το νομίζω, θα της μιλήσεις "ανοιχτά", οκ;» Με ρωτάει για να επιβεβαιώσει ότι κατάλαβα όσα μου είπε και εγώ του απαντάω με ένα ξερό «Οκ!».

«Και... τι να κάνω για αρχή;» Ρωτάω διστακτικά και λίγο ντροπιασμενα που αναγκάζομαι να ρωτάω τον φίλο μου τέτοιες μαλακίες σαν κανένα κοριτσάκι.

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now