[-11-]

148 16 46
                                    


Όχι ρε γαμωτο! Έλος πια! Τι έχω κάνει για να με μισείς τόσο πολύ κάρμα;! Ξεφυσαω και αφού βάλω τα χέρια στις τσέπες του παντελονιού μου, συνεχίζω κανονικά τον δρόμο μου. Ακούω τον ήχο της μηχανής να προχωράει δίπλα μου. Τς!

«Εεε! Μην με αγνοείς!» Γκαρίζει ο βλάκας και γυρνάω να τον κοιτάξω με ένα βαριεστημενο ύφος.

«Τι θες ρε Yoongi;!» Τον ρωτάω αγανακτισμένη από την βλακεία που τον δέρνει και συνεχίζω να περπατάω αλλά λίγο πιο γρήγορα. Βλακεία κάνω! Έτσι κι αλλιώς με προλαβαίνει!

«Δεν είναι προφανές;;» Με ρωτάει ειρωνικά και γυρνάω να τον κοιτάξω θυμωμένη. Αχ όχι Yoongi μου! Πεινάω υπερβολικά πολύ για να παίξω αυτήν την στιγμή! Τον κοιτάω πιο έντονα και αυτός ξεφυσαει ενοχλημένος. Αν ενοχλήθηκες εσυ γλυκέ μου από την στάση μου τότε εγώ τι θα έπρεπε να κάνω;!

«Έλα ανέβα! Θα σε πάω εγώ σπίτι σου...» Λέει απαλά ενώ μου χαρίζει ένα πλάγιο χαμογελο. Χμμμ ποιος σου είπε ότι θέλω να ξερεις που μένω; Υπερβολική;; Μπαα

«Όχι καλά είμαι. Πόδια έχω άρα μπορώ να περπατήσω μέχρι εκεί...» Αν δεν έχω λιποθυμήσει από την κούραση.

«Μην κανεις σαν μωρό και ανέβα!» Γκαρίζει ο μαλακας και εγώ επιταχύνω το βήμα μου. Κάποια στιγμή ακούω την μηχανή να σβήνει και γρήγορα βήματα. Όχι! Δεν θα το κάνει! Το έχω διαβασει σε βιβλίο... κάθε φορά που δεν θέλει η πρωταγωνίστρια να ανέβει πάνω στη μηχανή του πρωταγωνιστή, αυτός έρχεται και την ανεβαζει με το ζόρι! Γυρνάω απότομα προς το μέρος του και ο βλάκας ξαφνιάζεται.

«Τι κανεις εκεί;!» Τον ρωτάω έτοιμη για φόνο και αυτός μου χαμογελαει πονηρά. Όχι όχι όχι! Με πλησιάζει με αργά βήματα και εγώ πίσω πατώ έχοντας ακόμα το ίδιο κοφτερό ύφος. Τον δείχνω προειδοποιητικά με το δάχτυλο μου.

«Μη τολμήσεις! Θα φας μπουνιά!» Τον προειδοποιώ και αυτός με γρήγορες κινήσεις με βάζει στον ώμο του. ΑΑΑΑΑ! Πως τολμάει;! Αρχίζω να τον κοπαναω στην πλάτη ενώ γκαρίζω μέσα στα αυτιά του.

«Μπορείς να σκάσεις λίγο;! Μου γαμησες τα αυτιά!! Και μην κουνιέσαι γιατί θα πέσεις!» Με μαλώνει ο βλάκας και το αίμα ανεβαίνει επικίνδυνα πάνω στο κεφάλι μου. ΠΕ-ΘΑ-ΝΕ και ΔΕΝ το ξέρει!

«Χεστηκα!! Να μην με έβαζες στον ώμο σου για να μην ουρλιαζα! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ!» Φωνάζω πάλι και αυτός με αγνοεί ενώ με ανεβάζει πάνω στην ηλίθια μηχανή του. Βλάκα! Πάω να κατέβω κάτω γιατί μην ξεχνάμε παιδια... έχουμε και έναν εγωισμό που σκάει γάιδαρο! Πιστέψτε με... τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ τραγικά για να ρίξω τις άμυνες του εγωισμού μου. Sorry not sorry!!

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Where stories live. Discover now