[-8-]

192 16 93
                                    


Γυρνάμε από το supermarket με σακούλες γεμάτες από όλων των ειδών τις αηδίες και τις αφήνουμε στον πάγκο. Η μαμα ανοίγει τις σακούλες και παιρνει μια ξινισμένη φάτσα.

«Τι γουρούνια Θεέ μου! Σαν τον πατέρα σας είστε! Δεν μπορούσατε να πάρετε από εμένα την υγιεινή διατροφή;!» ξεκινάει την γκρίνια η μαμα και όλοι μας παιρνουμε ένα απελπισμένο ύφος. Θεέ μου πότε θα τελειωσει η άδεια της να πάει πάλι στην δουλειά και να ηρεμήσει το κεφαλάκι μου;;

«Μαμα δεν θα τα φάμε μόνοι μας! Θα έρθει και η Jennie και άλλη μια κοπέλα και χρειαζόμαστε αποθέματα!» της εξηγώ ενώ κάθομαι σε ένα σκαμπό που βρισκεται δίπλα στον πάγκο.

«Ναι επίσης έπρεπε να πάρουμε και σκυλοτροφή για τον Fighter! Θα μας πεθάνει στο τέλος εξαιτίας του μπαμπά!» φωνάζει ελάχιστα η Lily μες τα νεύρα και εκείνη την ώρα ακούμε την πόρτα να ανοίγει.

«Τι έκανα πάλι και με βρίζεις;!» παραπονιέται ο μπαμπάς και εμεις γελάμε σε αντίθεση με την Lily που τον κοιτάζει με θανατηφόρο βλέμμα.

«Τι έκανες;! Το ρωτάς κιόλας;! Πάλι ξέχασες να πάρεις τροφή για τον Fighter και έπρεπε να πάμε τελευταία στιγμή για να του πάρουμε!!» του φωνάζει θυμωμένη ενώ εγώ, η μαμα και ο Daniel ανοίγουμε ένα σακουλάκι με ποπ κορν, από τα 5 που πήραμε, και τρώμε κοιτώντας τους λες και βλέπουμε ταινία δράσης.

«Εντάξει βρε Lily ένα μυαλό έχω και εγώ!» παραπονιέται ο μπαμπάς ενώ βγάζει το μπουφάν του και τα παπούτσια.

«Και αυτό μισό! Δεν είναι η πρώτη φορά που το ξεχνάς! Έχει γίνει άλλες τρεις φορές! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το κανείς επίτηδες για να τον ξεπαστρεψεις!» του λέει ενώ τον κοιτάει ύποπτα.  Ο μπαμπάς χτυπαει το κεφάλι του με το χέρι του αγανακτισμένος. Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Lily είναι η μαμα μου. Τόσα χρόνια μαζί με την μαμα έχει γίνει ίδια με αυτήν! Όχι σοβαρολογώ! Αντί να την ελεγχω εγώ σαν μεγαλύτερη αδερφή που είμαι με ελέγχει αυτή! Δηλαδη, σε τι κόσμο ζούμε;!

«Τι της δώσατε πάλι;! Lily γλυκιά μου μηπως οι κακές παρέες...» λέει ενώ δείχνει την μαμα και συνεχίζει... «που κανεις σε επηρεάζουν αρνητικά;;» την ρωτάει ειρωνικά ενώ κερδίζει ένα θιγμένος ύφος από την μαμα και από την Lily ένα στριφογύρισμα των ματιών της. Εγώ κρυφογελάω μαζί με τον άχρηστο— εε εννοω... τον Daniel.

«Καλά καλά μπορείτε να σκάσετε τώρα;! Μπαμπά θέλω χρήματα για πίτσες. Θα περάσουν δυο φιλες μου και δεν θα έχουμε τι να φάμε» λέω ενώ απλώνω το χέρι μου για να δώσει χρήματα αλλά το γέλιο της μαμάς μας κάνει να στραφούμε να την κοιτάξουμε.

Try To Play With Me💋 |BTS - M.YG/K.SJ|Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα