50

245 9 5
                                    

Na ons is er nog een groep. Dus nu hebben we weer tijd om wat voor onszelf te doen. Maar na het gesprek van daarnet heb ik niet zo veel zin in veel mensen om me heen, dus ga ik weer naar mijn hut. Noah en Jason zijn nergens te bekennen. Alis en haar vriendje ook niet. Dus zijn we met zijn drieën. We zitten samen op mijn bed. Nu moeten we alleen nog bedenken wat we gaan doen. Het eerste idee is een film kijken, wat wel een goed idee is. Maar dat doen we al zo vaak.

Uiteindelijk pakken we wel de laptop erbij. Een film kijken is het enige idee dat we hebben. Na eventjes zoeken hebben we een film gevonden en zetten we die aan.

Ergens halverwege de film wordt er omgeroepen dat het diner klaar staat en dat we dus vanaf dat moment kunnen gaan eten. We zitten dan wel halverwege de film, maar we hebben geen zin om langer te wachten met eten. Alleen maar om de film af te kijken. Dat kan daarna ook nog. Dus sluiten we alles af en lopen we naar de eetzaal toe.

De rest is er nog niet, maar die komen vanzelf wel. Ze zijn waarschijnlijk nu nog druk bezig.

Er ligt weer veel verschillend eten om uit te kiezen. Voor iedereen is er wel iets. Ik kies uiteindelijk voor een wat simpele pastasalade. Dorian en Tomi hebben allebei voor wat anders gekozen. Dorian heeft iets van vlees en patat en Tomi heeft een hamburger en patat. Misschien neem ik zoiets volgende keer wel. We hebben nog een aantal dagen. Hoewel... We gaan over vier dagen weer naar huis toe. Waarom moet de tijd nou zo snel gaan? Het is hier zo leuk. En dan moet ik al weer bijna naar huis. Gelukkig komt Vaia morgen wel weer. En dan hebben we nog ongeveer drie dagen samen!

En dit keer zorg ik ook voor verrassingen. Ik wil Vaia ook op die manier blij maken.

Noah en Jason komen de eetzaal binnen. Ze pakken wat eten en komen dan onze kant op. Nog steeds hebben ze beiden een enorme lach op hun gezicht. Het doet ze écht goed dat ze samen zijn.

Beiden zaten ze in de eerste groep die vandaag het gesprek had gehad en het had ze beiden goed gedaan.

"Ik had zelf ook wel zoiets van dat ik daarop moest letten, maar het is wel goed dat ik er eventjes aan herinnerd werd," zegt Noah enthousiast.

Jason zit alleen maar blij naar Noah te kijken. Met zo'n dromerige blik.

Alis en haar vriendje komen er ook bij zitten. Ik had ze niet eens de zaal binnen zien komen.

"Ik had er nog niet zo over nagedacht," zegt Alis.

Haar vriendje kijkt haar wat verbaast aan. "Het leek er daar juist op alsof je het al zo in je hoofd had zitten."

"Oh, nou dat viel wel mee."

Het lijkt net of haar vriendje nog wat wilt zeggen, maar hij zegt toch niets.

Na het eten gaan we met z'n drieën weer naar mijn hut. We gaan de film weer verder kijken. Dus zitten we weer gezellig op mijn bed. Ik met een dekentje en Dorian en Tomi samen ook met een dekentje. Dorian had ook nog op de een of andere manier popcorn in de keuken geregeld. Het is al weer de laatste week van het kamp en ik weet nog steeds niet hoe ik dat soort dingen en lekkers kan regelen. Maar anderen regelen het steeds voor mij, dus dan hoef ik het ook niet per se te weten. Hoewel het handig zou zijn voor wanneer ik Vaia die plek laat zien. Maar daar heb ik nog eventjes voor. Ze komt morgen wel weer terug, maar ik denk niet dat we dan al daar tijd voor hebben.

Hallo lieve lezers,

Weer een nieuw hoofdstukje!!! En morgen komt Vaia terug!!! Het moment waar jullie al een lange tijd op wachten is nu echt dichtbij. Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden. Laat het weten in de comments.
En ik heb de 19k reads!! Heel erg bedankt iedereen voor het lezen!!
Tot donderdag (24 december)!!

~Bianca

Kamp LGBT (gxg) || WattysHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin