Extra

297 9 8
                                    

Hartelijk gefeliciteerd  met je verjaardag SennaSz!! Hier is een extraatje voor jouw verjaardag. 

(Het zijn de zelfde personages, maar weer een andere tijd)

Vandaag is de laatste dag voor de herfstvakantie en ik heb een verrassing voor Aryah gepland. Het verbaast me soms dat ze het nog steeds niet vervelend vindt dat ik zo veel verrassingen voor haar plan. Maar dat geeft me wel meer redenen om nog steeds veel verrassingen voor haar te plannen. We hebben natuurlijk niet zo veel tijd meer als op het kamp, maar soms kan het in de weekenden er nog wel tussendoor. Of dan kook ik soms als verrassing, wanneer het me wel lukt om eerder dan haar thuis te zijn. En vandaag heb ik dus wat gepland. Helaas konden we niet met ons originele plan doorgaan. Dus had ik besloten dat we in plaats van dat naar de film zouden gaan. Dan doen we alsnog wat gezellig buiten de deur. We zouden eigenlijk gaan shoppen, maar met het virus was dat geen optie meer. Ik had me daar alleen zo veel op verheugd. Ik heb Aryah me laten beloven dat we dat later nog een keer gaan doen. Maar naar de film gaan is ook leuk. Het is een rom-com. Echt perfect voor ons. Hoewel ik actiefilms veel leuker vind. Maar dat is niet erg. Zolang Aryah het leuk heeft, heb ik het ook leuk. En het waarschijnlijk toch moeilijk om me te concentreren op een film wanneer ze naast me zit, dus dan is het al helemaal niet erg als ik de film niet zo leuk vind. Ik heb de kaartjes al besteld en uitgeprint. Aryah heeft ze hopelijk nog niet gezien. Vanmiddag als ik dan thuis kom, geef ik ze. En dan neem ik haar meteen mee uit eten. Want dat wilden we ook al een tijd samen doen. Misschien had ik het beter los van elkaar kunnen plannen. Maar nu staat het al gereserveerd, dus kan het niet meer anders.

Na mijn vermoeiende dag op school en daarna nog werk kom ik eindelijk thuis. Aryah zit al binnen op me te wachten. Ze maakt de laatste tijd veel kortere dagen.

"Ik heb een verrassing voor je," zeg ik met maar weinig enthousiasme in mijn stem. Deze dag heeft me echt vermoeid.

Gelukkig kijkt Aryah wel erg enthousiast. En nieuwsgierig.

"Je weet ook dat ik het niet ga vertellen. Je ziet het wel wanneer we er zijn."

Ze kijkt me smekend aan. Het is moeilijk om nee te zeggen tegen haar als ze zo kijkt, maar ik hou toch vol. Ik ga dit niet opeens anders doen dan normaal. Dat gaat ze niet voor elkaar krijgen. Niet bij mij.

"Kom, als je zo blijft kijken duurt het alleen maar langer voordat we er zijn en je het te weten komt."

Ze knikt en staat op van de bank. Ik volg haar wanneer ze naar de kapstok loopt om haar schoenen en jas aan te doen. Ik had de mijne nog aan gehouden omdat ik wist dat ik meteen weer weg zou gaan.

Dit keer pak ik de auto. We gaan in het volgende stadje naar een klein Italiaans restaurantje. We worden door een bediende naar de achterkant van de zaak geleid. We zitten in een hoek voor ons helemaal alleen. Dat kostte wel wat extra, maar ik wil het speciaal maken.

Niet veel later krijgen we beiden ons eten voor ons neergezet. Ik heb een spaghetti carbonara en Aryah heeft een pizza met champignons, ham en nog meer dingen. Het ziet er erg lekker uit. Dat van ons beiden. Niet alleen dat van Aryah. Hoewel ik wel ook van dat van Aryah wil proeven.

Na onze pizza en spaghetti zitten we eigenlijk vol, maar als je dan eenmaal in een Italiaans restaurant bent, moet je ook wel ijs eten. Dus bestellen we beiden nog een toetje. Ik heb allemaal vruchtenijs met vruchten en Aryah is voor een chocolade en mokka ijs gegaan.

Niet veel later staan twee enorme coups voor ons. Geen idee hoe ik het allemaal ga op eten, maar het ziet er in ieder geval wel erg goed uit.

Nadat we bijna uit elkaar ploffen van hoe vol we zijn, we hadden beiden al ons ijs op gegeten, lopen we rustig aan naar de bioscoop toe.

Ik koop nog wat lekkers voor tijdens de film en we kunnen meteen de zaal binnen. We worden naar onze stoel geleid en wanneer we zitten pakt Aryah meteen mijn hand vast. Ik glimlach en kijk eventjes naar haar. Ze glimlacht. Ze is zo schattig als ze zo glimlacht. Snel geef ik haar een kusje en richt me daarna op de reclames die beginnen.

De film was niet zo interessant. Ik moet dan ook wel eerlijk zeggen dat ik er niet zo veel van heb meegekregen. Ik was meer bezig met dat ik hier samen met Aryah zat, met haar hoofd op mijn schouder en mijn hoofd daar weer op. Geconcentreerd op haar hand die mijn hand streelde. Ze moet eens weten hoe dat voelt.

Met het naar huis rijden hou ik zo veel mogelijk haar hand vast en is mijn glimlach niet van mijn gezicht te krijgen. Het is me weer gelukt een goede verrassing te plannen.

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd!! Het volgende hoofdstuk komt 2 november. Tot dan!!

Laat weten wat je van dit extraatje vind in de comments.

~Bianca

Kamp LGBT (gxg) || WattysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu