Bushmaster

34 4 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
Πρώτη εμφάνιση: Captain America #310 (Οκτώβριος 1985)
Πραγματικό όνομα: Quincy Mclver
Ιδιότητα: Εγκληματίας
Βάση: Κινητή
Ύψος: 5,60 μέτρα από το κεφάλι ως την άκρη της ουράς
Βάρος: Άγνωστο
Μάτια: Καστανά
Μαλλιά: Μαύρα
Δυνάμεις/Ικανότητες: Η ουρά-cyborg του επιτρέπει να κινείται και να επιτίθεται με ταχύτητες έως και 65 χιλιομέτρων την ώρα. Διαθέτει πτυσσόμενα δηλητηριώδη νύχια στις ανάστροφες των χεριών.

Όταν τα άκρα του Quincy Mclver ακρωτηριάστηκαν από έλικα πλοίου, η εταιρεία Brand Corporation τον ανακατασκεύασε ως cyborg με μια φιδίσια ουρά. Λίγο μετά τη μεταμόρφωση του, ο Bushmaster δέχτηκε την πρόσκληση του Sidewinder και προσχώρησε στην οργάνωση Serpent Society. Σε μια μάχη με τον Modok, τα μηχανικά μπράτσα του Bushmaster αποκόπηκαν, αλλά αργότερα κολλήθηκαν. Εκτός από την τρομερή ουρά του, ο Bushmaster έχει από ένα νύχι μήκους 15 εκατοστών στην αναστροφή κάθε χεριού του, με δηλητήριο που δρα αστραπιαία, κατασκευασμένο από δηλητήριο φιδιού.

 Εκτός από την τρομερή ουρά του, ο Bushmaster έχει από ένα νύχι μήκους 15 εκατοστών στην αναστροφή κάθε χεριού του, με δηλητήριο που δρα αστραπιαία, κατασκευασμένο από δηλητήριο φιδιού

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Η φιδίσια ουρά του Bushmaster όχι μόνο στηρίζει το σώμα του, αλλά είναι και τρομερό όπλο, αρκετά δυνατό ώστε να διαλύσει έναν ατσάλινο σωλήμα διαμέτρου 20 εκατοστών.

Marvel CharactersTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon