Bucky Barnes

84 6 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
Πραγματικό όνομα: James Buchanan Barnes
Ιδιότητα: Τυχοδιώκτης, μασκότ στρατοπέδου
Βάση: Κινητή
Ύψος: 1,69 μ.
Βάρος: 64 κιλά
Μάτια: Καστανά
Μαλλιά: Καστανοκόκκινα
Πρώτη εμφάνιση: Captain America #1 (Μάρτιος 1941)
Δυνάμεις/Ικανότητες: Άριστα εκπαιδευμένος στη μάχη σώμα με σώμα, εξαιρετικός σκοπευτής, αθλητής, ακροβάτης και γυμναστής ολυμπιακού επιπέδου.

Ο ορφανός James Buchanan Barnes, γνωστός με το παρατσούκλι Bucky, ήταν μασκότ των στρατιωτών του στρατοπέδου Lehigh, στη Βιρτζίνια, όπου υπηρετούσε ο Steve Rogers. Όταν ο Barnes έμαθε ότι ο Steve ήταν ο Captain America, άρχισε να τον βοηθά στις αποστολές του και τελικά έγινε επίσημος συνεργάτης του. Μια φορά που ο Captain America και ο Bucky βρίσκονταν στο Λονδίνο, ανακάλυψαν ότι ο παλιός εχθρός του Baron Zemo προσπαθούσε να κλέψει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος φορτωμένο με βόμβες. Μόλις το αεροπλάνο απογειώθηκε, ο Bucky πήδηξε πάνω και όπως φάνηκε σκοτώθηκε προσπαθώντας να το αφοπλίσει. Ο Captain America βυθίστηκε στη θάλασσα. Μερικές δεκαετίες αργότερα, οι Avengers τον ανέστησαν. Έμαθε ότι και ο Bucky πιθανότατα επέζησε και υιοθέτησε την ταυτότητα του υπερκατασκόπου Winter Soldier.

Ο Captain America εκπαίδευσε ο ίδιος τον Bucky στο μοναδικό στιλ μάχης του, το οποίο συνδυάζει ακροβατικά και γυμναστική

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Captain America εκπαίδευσε ο ίδιος τον Bucky στο μοναδικό στιλ μάχης του, το οποίο συνδυάζει ακροβατικά και γυμναστική.

Marvel CharactersWhere stories live. Discover now