Carnage

78 10 3
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: Cletus Kasady
●Ιδιότητα: Πράκτορας του χάους
●Βάση: Νέα Υόρκη
●Ύψος: 1,85 μ.
●Βάρος: 96 κιλά
●Μαλλιά: Κόκκινα
●Μάτια: Πράσινα
●Πρώτη εμφάνιση: Amazing Spider-Man #244 (Φεβρουάριος 1991)

Δυνάμεις/Ικανότητες
Υπεράνθρωπη δύναμη. Είναι ικανός να δημιουργεί κλιματσίδες αιώρησης και λεπιδοφόρα όπλα. Μπορεί επίσης να εξουδετερώνει την αραχνοαίσθηση του Spider-Man.

Ο Cletus Kasady, ο οποίος έχει φυλακτιστεί για πολλαπλούς φόνους, μοιραζόταν ένα κελί με τον Eddie Brock, ξενιστή του παρασιτικού Venom, όταν έφτασε ο συμβιωτής και ελευθέρωσε τον ξενιστή του. Ο Venom άφησε πίσω του το γόνο του, ο οποίος ενώθηκε με τον Kasady, δημιουργώντας ένα νέο συμβιώτη, τον Carnage. Η σύνδεση μεταξύ Carnage και Casady είναι πιο ισχυρή απ' ό,τι μεταξύ Brock και Venom -απόδειξη το γεγονός ότι και οι 2 αναφέρονται στον εαυτό τους ως "εγώ" και όχι ως "εμείς". Ο Carnage είναι επίσης πολύ πιο δυνατός, βίαιος και θανατηφόρος απ' ό,τι ο γονιός του. Μετά την πρώτη επαφή του με το πλάσμα, ο Spider-Man  αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια του Human Torch, ακόμη και του ίδιου του Venom για να το νικήσει. Ο Carnage πολέμησε στο πλευρό του Demogoblin, του Doppelganger, της Shriek και του Carrion και έχει ενωθεί με τον Ben Reilly, τον Silver Surfer και τον John Jameson. Μια φορά μάλιστα ο Carnage απορροφήθηκε ξανά από τον Venom, αλλά ο Kasady ενώθηκε με μία εκδοχή του πλάσματος που προηγουμένως κατοικούσε στην Αρνητική Ζώνη. Σήμερα ο Carnage βρίσκεται φυλακισμένος, αλλά με το ιστορικό των συχνότατων αποδράσεων του από το Ινστιτούτο Ravencroft που διαθέτει, εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο.

 Σήμερα ο Carnage βρίσκεται φυλακισμένος, αλλά με το ιστορικό των συχνότατων αποδράσεων του από το Ινστιτούτο Ravencroft που διαθέτει, εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Marvel CharactersWhere stories live. Discover now