Morbius

40 9 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πρώτη εμφάνιση: Amazing Spider-Man #101 (Οκτώβριος 1971)
●Πραγματικό όνομα: Dr. Michael Morbius
●Βάση: Κινητή
●Ύψος: 1,77 μ.
●Μάτια: Μπλε
●Μαλλιά: Μαύρα
●Δυνάμεις/Ικανότητες: Ψευδο-βαμπίρ που μπορεί να αιωρηθεί με τα ρεύματα του αέρα, ο Morbius διαθέτει υπεράνθρωπη δύναμη και ικανότητα ίασης. Μπορεί να υπνωτίσει ανθρώπους και να τους αναγκάσει να εκτελέσουν τις εντολές του.

Ο Έλληνας βραβευμένος βιοχημικός Dr. Michael Morbius, ανακάλυψε πως έπασχε από μια σπάνια ασθένεια του αίματος που διέλυε τα αιμοκύτταρα του. Ο Morbius δοκίμασε μια πειραματική μέθοδο θεραπείας που συνδύαζε ορούς, τους οποίους κατασκεύασε από τα σώματα νυχτερίδων βαμπίρ, και ηλεκτροσόκ.
Αυτός ο συνδυασμός μεταμόρφωσε τον Morbius, χαρίζοντας του υπεράνθρωπη δύναμη αλλά και την ακόρεστη δίψα για αίμα ενός βαμπίρ. Δεν ήταν ένας πραγματικός νεκροζώντανος, καθώς δεν είχε πεθάνει πραγματικά. Απέκτησε γαμψώνυχα και σκότωνε για να ικανοποιήσει την δίψα του για αίμα. Όμως, αφού έπινε το αίμα του θύματος του, η δίψα έσβηνε και ο ίδιος πλημμύριζε από τύψεις και ενοχές. Βρέθηκε συχνά αντιμέτωπος με τον Spider-Man.

 Βρέθηκε συχνά αντιμέτωπος με τον Spider-Man

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Marvel CharactersWo Geschichten leben. Entdecke jetzt