Ghost Rider

176 30 3
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: John "Johnny" Blaze
●Ιδιότητα: Κασκαντέρ μοτοσικλετιστής
●Βάση: Κινητή
●Ύψος: 1,87
●Βάρος: 99 κιλά
●Μάτια: Κόκκινα της φωτιάς
●Μαλλιά: -
●Πρώτη εμφάνιση: Marvel Spotlight Vol. 1 #5 (Αύγουστος 1972)

Δυνάμεις/Ικανότητες:
Μεταμορφώνεται σε ένα υπεράνθρωπο μυστικιστικό πλάσμα που εκτοξεύει "φωτιές της κόλασης". Το βλέμμα της Μετάνοιας που διέθετε ο Ghost Rider I I έκανε τους αμαρτωλούς να υποφέρουν από τα ίδια συναισθήματα που προκάλεσαν σε άλλους.

Πριν από αιώνες, ο Mephisto υποδούλωσε έναν δαίμονα, τον Zarathos. Τον 18ο αιώνα, ο Mephisto χρησιμοποίησε το Μετάλλιο της Δύναμης για να μεταμορφώσει τον Noble Kane σε ένα εκδικητικό πνεύμα, τον Ghost Rider. Η απόγονος του Noble, Naomi Kale, και ο άντρας της, Barton Blaze, απέκτησαν 3 παιδιά, τον John, τον Daniel και την Barbara. Μετά τον θάνατο του Barton, o John ανατράφηκε από τον Crash" Simpson, ο οποίος έμαθε στον John να είναι τόσο καλός κασκαντέρ μοτοσικλέτας όσο και ο ίδιος. Ο Mephisto πρόσφερε την θεραπεία μιας αγιάτρευτης ασθένειας στον Simpson, ως αντάλλαγμα για την ψυχή του Blaze. O Simpson πέθανε την ώρα που εκτελούσε ένα ακροβατικό και ο Mephisto έδεσε την ψυχή του Zarathos στο σώμα του Blaze, μεταμορφώνοντας τον σε Ghost Rider. O Blaze απελευθερώθηκε από την κατάρα όταν ο Zarathos παγιδεύτηκε σε έναν "κρύσταλλο ψυχών". Όταν κάποιοι εγκληματίες τραυμάτισαν την Barbara Ketch, ο αδερφός της Dan την μετέφερε σε ένα νεκροταφείο σιδερικών. Με το αθώο αίμα της Barbara στα χέρια του, ο Dan άγγιξε μια μυστηριώδη μοτοσικλέτα και έγινε ο Ghost Rider I I.
Αργότερα ο Dan και ο John Blaze έμαθαν ότι ήταν αδέρφια. Ο John ενώθηκε με τον Zarathos και έγινε ξανά ο Ghost Rider.

 Ο John ενώθηκε με τον Zarathos και έγινε ξανά ο Ghost Rider

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Οι Ghost Riders μπορούν να εκτελέσουν απίστευτα ακροβατικά. Οι μυστικιστικές τους μοτοσικλέτες τους επιτρέπουν να ανεβαίνουν τοίχους και να γλιστρούν ακόμη και πάνω στο νερό.

Marvel CharactersWhere stories live. Discover now