Glob

22 2 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
Πρώτη εμφάνιση: Incredible Hulk #121
Πραγματικό όνομα: Joe Timms
Ιδιότητα: Διαρρήκτης, πλάσμα των βάλτων
Βάση: Florida Everglades
Ύψος: 1,96 μ.
Βάρος: 400 κιλά
Μάτια: Καστανά
Μαλλιά: -
Δυνάμεις/Ικανότητες: Υπερφυσικά δυνατό, το μεταλλαγμένο σώμα του Glob μπορεί να αντέξει σφοδρές επιθέσεις. Αυξημένη ταχύτητα και αντοχή. Όχι ιδιαίτερα ευφυής.

Έχοντας αποδράσει από τη φυλακή για να βρεθεί κοντά στην ετοιμοθάνατη γυναίκα του, ο Joe Timms διέφυγε προς τα Florida Everglades μόνο και μόνο για να πνιγεί στα έλη. Δεκαετίες αργότερα ο Hulk έχυσε κατά λάθος ραδιενεργά απόβλητα στο σημείο και ο Timms αναστήθηκε με τη μορφή ενός πλάσματος του βάλτου, του Glob. Μπερδεύοντας την Betty Ross με τη γυναίκα του, ο Glob πολέμησε τον Hulk για χάρη της. Συνειδητοποιώντας ότι τα ραδιενεργά έλη θα μπορούσαν να βλάψουν την Betty, o Glob την παρέδωσε πίσω και εξαφανίστηκε στο βάλτο, όπου πολλοί λένε ότι ζει μέχρι σήμερα.

 Συνειδητοποιώντας ότι τα ραδιενεργά έλη θα μπορούσαν να βλάψουν την Betty, o Glob την παρέδωσε πίσω και εξαφανίστηκε στο βάλτο, όπου πολλοί λένε ότι ζει μέχρι σήμερα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μπορεί ο Glob να μην αποτελεί ευχάριστο θέαμα, αλλά παραμένει μια ψυχή με καλές προθέσεις.

Marvel CharactersWhere stories live. Discover now