Spider-Girl

69 11 1
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: "Mayday" Parker
Ιδιότητα: Μαθήτρια λυκείου
●Βάση: Νέα Υόρκη
●Ύψος: 1,64 μ.
●Βάρος: 49 κιλά
●Μάτια: Καστανά
●Μαλλιά: Καστανά
●Πρώτη εμφάνιση: What if? #105 (Φεβρουάριος 1998)
Δυνάμεις/Ικανότητες: Παρόμοια ευκινησία, δύναμη, αναρριχιτική ικανότητα με τον Spider-Man, χρησιμοποιεί εκτοξευτές ιστού, κατασκευασμένους από τον πατέρα της για να μετακινείται στην πόλη η να παγιδεύει εχθρούς.


Σε ένα πιθανό μέλλον ο Spider-Man τραυματίζεται πολεμώντας τον Green Goblin και αποσύρεται από την ενεργό δράση. Η γυναίκα του (Mary Jane) γεννά το πρώτο τους παιδί και ο Peter Parker γίνεται επιστήμονας της σήμανσης για την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Η κόρη του May, μεγαλώνει και παίζει μπάσκετ στο λύκειο. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, παρουσιάζει υπεράνθρωπη ευκινησία και σύντομα μαθαίνει το παρελθόν του πατέρα της. Έχοντας κληρονομήσει τις δυνάμεις του, η May αποφασίζει να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση ως Spider-Girl. Πολεμά νέους κακοποιούς σαν τους Funny Face, Crazy Eight, Dragon Lord και Killervat. Αντιμετωπίζει επίσης τους γιους και τις κόρες των κακοποιών που είχαν αντιμετωπίσει κάποτε τον πατέρα της -όπως την Electra, τον Raptor και τον Normie Osborn. Η Spider-Girl έχει βοηθήσει επίσης και άλλους υπερήρωες όπως είναι οι Avengers και οι Fantastic Five.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Marvel CharactersWhere stories live. Discover now