Vulture

37 8 1
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: Adrian Toomes
●Ιδιότητα: Εφευρέτης, εγκληματίας
●Βάση: Νήσος Staten
●Ύψος: 1,80 μ.
●Βάρος: 79 κιλά
●Μάτια: Καστανά
●Μαλλιά: -
●Πρώτη εμφάνιση: Amazing Spider-Man Vol. 1 #2 (Μάιος 1963)

Δυνάμεις/Ικανότητες
Η ηλεκτρομαγνητική συσκευή που φοράει μέσα από τη στολή του, του δίνει την ικανότητα να πετάει με ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 140 χλμ/ώρα.

Η αυτοπεποίθηση του Andrian Toomes (Vulture) ήταν καθαρά αποτέλεσμα των εγκληματικών του δραστηριοτήτων. Μαζί με τον Gregory Bestman ήταν ο ιδρυτής της B & T electronics. Μόλις ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας νέας συσκευής, η οποία λειτουργούσε με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και του επέτρεπε να πετάει, ανακαλύπτει πως ο συνάδελφος του Bestman εξαπατάει την εταιρία τους. Οργισμένος, καταστρέφει το εργοστάσιο για να πάρει εκδίκιση και ανακαλύπτει κρυμμένο ένα καθόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια αρχίζει τη δράση από την αντίθετη πλευρά του νόμου, που πολλές φορές τον έχει φέρει αντιμέτωπο με τον Spider-Man.
Όσο ήταν στη φυλακή, ο συγκρατούμενος του Blackie Drago ανακάλυψε που έκρυβε ο Toomes τη δεύτερη στολή του. Αφού ηττήθηκε από τον Spider-Man, ο Drago έπεσε και θύμα ξυλοδαρμού από τα χέρια του Tomes, ο οποίος στο μεταξύ είχε δραπετεύσει από τη φυλακή. Από τότε αυτός που πάντα βρίσκεται στο δρόμο του Vulture και εμποδίζει τις δραστηριότητες του δεν είναι άλλος από τον Spider-Man. Αν και τώρα πια έχει γεράσει, το μίσος που τρέφει για τον ήρωα είναι πολύ πιθανό να διατηρήσει τον Toomes στη ζωή για πολλά χρόνια ακόμα.

 Αν και τώρα πια έχει γεράσει, το μίσος που τρέφει για τον ήρωα είναι πολύ πιθανό να διατηρήσει τον Toomes στη ζωή για πολλά χρόνια ακόμα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Marvel CharactersΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα