Bullseye

48 3 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
Πραγματικό όνομα: Lester (επίθετο άγνωστο)
Ιδιότητα: Δολοφόνος
Βάση: Νέα Υόρκη
Ύψος: 1,82 μ.
Βάρος: 97 κιλά
Μάτια: Μπλε
Μαλλιά: Ξανθά
Πρώτη εμφάνιση: Daredevil Vol. 1 #131 (Μάρτιος 1976)
Δυνάμεις/Ικανότητες: Μπορεί να χρησιμοποιήσει σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο ως όπλο, εκσφενδονίζοντας το με εκπληκτική ακρίβεια. Η ραχοκοκαλιά και τα υπόλοιπα οστά του είναι ενισχυμένα με αδαμάντιο. Είναι εξαιρετικά ικανός στη μάχη σώμα με σώμα.

Πρόκειται για έναν διαβόητο δολοφόνο, ο οποίος συγκρούστηκε για πρώτη φορά με τον κορυφαίο εχθρό του, τον Daredevil, προσπαθώντας να εκβιάσει κάποιους πλούσιους. Στη συνέχεια, ο Kingpin, ο άρχοντας του εγκλήματος της Νέας Υόρκης, τον προσέλαβε ως υπ' αριθμόν ένα πληρωμένο δολοφόνο του. Ενώ όμως ο Bullseye βρισκόταν στη φυλακή, ο Kingpin τον αντικατέστησε με τη Νίνζα Elektra. Για να ανακτήσει τη θέση του, ο Bullseye σκότωσε την Elektra. Θέλοντας να εκδικηθεί το θάνατο της πρώην αγαπημένης του, ο Daredevil καταδίωξε τον Bullseye. Στη διάρκεια της μάχης, ο Bullseye έπεσε από μεγάλο ύψος και έμεινε παράλυτος. Ο Ιάπωνας επιστήμονας Lord Dark Wind επισκεύασε τα σπασμένα κόκαλα του Bullseye με αδαμάντιο, κι έτσι ο Bullseye ανέλαβε ξανά την εγκληματική δράση του. Δολοφόνησε επίσης την Karen Page, με την οποία ο Daredevill ήταν ερωτευμένος για πολλά χρόνια. Ανάμεσα στους υπόλοιπους μασκοφόρους εχθρούς του Bullseye είναι ο Punisher, o Deadpool και ο Gambit.

 Ανάμεσα στους υπόλοιπους μασκοφόρους εχθρούς του Bullseye είναι ο Punisher, o Deadpool και ο Gambit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Marvel CharactersWhere stories live. Discover now