Howard The Duck

28 2 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: Howard (επίθετο άγνωστο)
●Ιδιότητα: Πολλές, μεταξύ άλλων υποψήφιος για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνήθως άνεργος.
●Βάση: Cleveland, Ohio
●Ύψος: 79 εκατοστά
●Βάρος: 18 κιλά
●Μάτια: Καστανά
●Φτέρωμα: Κίτρινο
●Πρώτη εμφάνιση: Fear #19 (Δεκέμβριος 1973)
●Δυνάμεις/Ικανότητες: Ο Howard έχει εξασκηθεί στην λίγο γνωστή πολεμική τέχνη Quack-Fu, και είναι δεινός αντίπαλος στη μάχη σώμα με σώμα.

Ο Howard the Duck γεννήθηκε στο Duck world, ένα πλανήτη σε μια άλλη διάσταση , όπου η νοήμων ζωή εξελίχθηκε από υδρόβια πουλιά. Όταν ο δαίμονας Thog the Netherspawn προκάλεσε τη μετακίνηση του Ενδοδιαστικού Κοσμικού Άξονα, ο Howard έπεσε στους βάλτους Everglades της Florida, το σημείο του, όπου συναντώνται πολλές διαστάσεις.
Ελπίζοντας να διορθώσει τον Άξονα για να επιστρέψει σπίτι του, ο Howard ένωσε τις δυνάμεις του με τον Korrek το Βάρβαρο, τη γήινη μάγισσα Jennifer KALe, τον Dakimh the Enchanter και τον Man-Thing. Καθώς η ομάδα πολεμούσε τον Thog σε μια ενδοδιαστατική συμπλοκή, ο Howard έπεσε από τους Λίθους της Λήθης και κατρακύλησε πάλι στη Γη, όπου προσγειώθηκε στην πόλη Cleveland του Ohio. Εκεί συνάντησε την Beverly Switzler, όταν τους επιτέθηκε ο ένστολος εγκληματίας λογιστής Pro-Rata. O Howard και η Beverly διέφυγαν και άρχισαν να ζουν μαζί, προσπαθώντας να φτιάξουν μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται σε μια σχέση ανθρώπου-πάπιας.

 O Howard και η Beverly διέφυγαν και άρχισαν να ζουν μαζί, προσπαθώντας να φτιάξουν μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται σε μια σχέση ανθρώπου-πάπιας

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Marvel CharactersΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα