Storm

30 5 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
Πραγματικό όνομα: Ororo Munroe
Ιδιότητα: Τυχοδιώκτρια
Βάση: Professor X's School of Gifted Youngsters, Salem Center, Νέα Υόρκη
Υψος: 1,79 μ.
Βάρος: 57 κιλά
Μάτια: Μπλε
Μαλλιά: Λευκά
Πρώτη εμφάνιση: Giant-Size X-Men #1 (1975)
Δυνάμεις/Ικανότητες: Μεταλλαγμένη ικανότητα ελέγχου του καιρού, μπορεί να προκαλέσει βροχή, χιόνι, χαλάζι, ομίχλη, χαλαζοθύελλα και καταιγίδες. Μπορεί να δημιουργήσει ανεμοστρόβιλους ή να χαμηλώσει τη θερμοκρασία γύρω της, όπως και να παγώσει το περιβάλλον.

Η Ororo Munroe είναι απόγονος μιας μακράς σειράς Αφρικανίδων ιερειών. Η μητέρα της παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο και η Ororo γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Όταν το βρέφος ήταν 6 μηνών, η οικογένεια μετακόμισε στην Αίγυπτο. Πέντε χρόνια αργότερα, οι γονείς της Ororo σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας αραβοϊσραηλινής σύγκρουσης. Η μικρή Ororo θάφτηκε κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της, δίπλα στο νεκρό κορμί της μητέρας της. Το παιδί περιπλανήθηκε στους δρόμους του Κάιρο και τελικά έγινε κλέφτρα. Στην ηλικία των 12, οι τρομερές μεταλλαγμένες δυνάμεις της με τις οποίες ελέγχει τον καιρό άρχισαν να εκδηλώνονται. Ταξίδεψε σε όλη την Αφρική, όπου χρησιμοποίησε τις ικανότητες της για να βοηθήσει διάφορες φυλές, που τη λάτρεψαν σαν θεά. Ο Charles Xavier (Professor X) πήγε στην Αφρική για να πείσει την Ororo να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει την ανθρωπότητα. Σύντομα συνεργάστηκε με τους X-Men με το κωδικό όνομα Storm και εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο έμπιστους X-Men για τον Professor X. Η Storm μάλιστα να διοικεί την ομάδα όταν ο Cyclops απουσιάζει.

 Η Storm μάλιστα να διοικεί την ομάδα όταν ο Cyclops απουσιάζει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Marvel CharactersWhere stories live. Discover now