Black Panther

295 45 18
                                    

Φάκελος Δεδομένων:
●Πραγματικό όνομα: T'Challa
●Ιδιότητα: Μονάρχης της Wakanda
●Βάση: Wakanda
●Ύψος: 1,82
●Βάρος: 91 κιλά
●Μάτια: Καστανά
●Μαλλιά: Μαύρα
●Πρώτη εμφάνιση: Fantastic Four #52 (Ιούλιος 1996)

●Δυνάμεις/Ικανότητες: Αθλητής ολυμπιακού επιπέδου, ακροβάτης και γυμναστής. Η μάσκα του του χαρίζει νυχτερινή όραση. Τα γάντια του εξαπολύουν αέρια. Οι μπότες του από βιμπράνιο του επιτρέπουν να προσγειώνεται από μεγάλα ύψη. Το βιμπράνιο της στολής του κάνει τις σφαίρες και τις γροθιές να χάνουν την δύναμη τους.

Η ονομασία "Black Panther" είναι ένας τιμητικός τίτλος, ο οποίος δίνεται στον μονάρχη του βασιλείου της ζούγκλας Wakanda. Ο T'Challa ήταν μικρό παιδί όταν διαδέχτηκε τον πατέρα του, τον οποίο είχε δολοφονήσει ο Klaw, ο άρχοντας του ήχου. Πριν ο T'Challa να αναλάβει τον θρόνο, είχε εκπαιδευτεί στα καλύτερα σχολεία της Ευρώπης και της Αμερικής. Στην συνέχεια πέρασε μια σειρά από φρικτές δοκιμασίες για να αποδείξει ότι ήταν άξιος να φορέσει τον μανδύα του Black Panther, το ιερό τοτέμ του λαού του. Μετά την επιτυχή έκβαση κάθε δοκιμασίας, λάμβανε από ένα βότανο σε σχήμα καρδιάς, το οποίο βρίσκεται μόνο στην Wakanda και ενισχύει τις 5 αισθήσεις και τις φυσικές δυνάμεις ως το ανώτατο όριο των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Παρόλο που ο Black Panther συμμάχησε συχνά με τους Fantastic Four και τους Avengers, παραμένει πάντοτε βασιλιάς της Wakanda και έχει ως ύψιστη προτεραιότητα τον λαό του. Όταν συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει έναν διάδοχο, ζήτησε από την Ororo Munroe (την Storm των X-men) να τον παντρευτεί.

Ο Αφρικανός φίλος: Με τα νύχια προτεταμένα, ο πανέτοιμος Black Panther ορμά στην δράση στο πλευρό των Fantastic Four, τους οποίους έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Ο Αφρικανός φίλος: Με τα νύχια προτεταμένα, ο πανέτοιμος Black Panther ορμά στην δράση στο πλευρό των Fantastic Four, τους οποίους έχει βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις.

Marvel CharactersOnde as histórias ganham vida. Descobre agora