Parker, Aunt May

46 6 0
                                    

Φάκελος Δεδομένων
●Πραγματικό όνομα: May Reilly Parker
●Ιδιότητα: Οικιακά
●Βάση: Νέα Υόρκη
●Ύψος: 1,62 μ.
●Βάρος: 50 κιλά
●Μάτια: Μπλε
●Μαλλιά: Λευκά
●Πρώτη εμφάνιση: Amazing Fantasy #15 (Αύγουστος 1962)

Δυνάμεις/Ικανότητες
Εκπληκτική μαγείρισσα (σπεσιαλιτέ της το κοκκινιστό με πατάτες) και εξαιρετική προσωπικότητα - ακόμα και ο Wolverine τη φοβάται.

Η ζωή της May Parker μπορεί να μην ήταν εύκολη, όμως ήταν σίγουρα πλούσια σε γεγονότα. Ύστερα από μια δύσκολη παιδική ηλικία, η May γνώρισε τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Ben Parker, ενώ η σχέση του ζεύγους έγινε ακόμα πιο βαθιά όταν ανέλαβαν την κηδεμονία του ανιψιού του Ben, Peter. Δυστηχώς η σχέση του ζεύγους είχε τραγικό τέλος, όταν ο Ben πέθανε από πυροβολισμούς ενός διαρρήκτη.

Φοβούμενος για την υγεία της θείας του, ο Peter δεν της αποκάλυψε την ύπαρξη της δεύτερης πλευράς της προσωπικότητας του. Παρ' όλα αυτά η μυστικοπάθεια του έκανε τη May να νιώθει μοναξιά και δεν την προστάτεψε από τον κίνδυνο. Έπεσε θύμα απαγωγής επανειλλημένα - ο Green Goblin, ο Dr. Octopus, ο Beetle την κράτησαν όμηρο κάποιες φορές. Μόνο όταν η May ανακάλυψε την αλήθεια κατάφεραν οι δυο τους να ανακαλύψουν πόσα τους ένωναν. Αν και φυσικά ευάλωτη, το πνεύμα της May είναι αδάμαστο - παραμένει ένα προπύργιο ψυχικής δύναμης, συνεχίζοντας να υποστηρίζει τον Peter, ακόμα και στις πιο σκοτεινές του στιγμές.

 Αν και φυσικά ευάλωτη, το πνεύμα της May είναι αδάμαστο - παραμένει ένα προπύργιο ψυχικής δύναμης, συνεχίζοντας να υποστηρίζει τον Peter, ακόμα και στις πιο σκοτεινές του στιγμές

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Βλέποντας κατά τύχη την κουρελιασμένη στολή του Spider-Man, η May συνειδητοποίησε τελικά την τρομακτική αλήθεια για τον ανιψιό της.

Marvel CharactersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora