Anotace

1.2K 73 6
                                    

Michael se svými přáteli uzavírají další část nové kapitoly jejich životů, když se po úspěšném absolvování prvního ročníku na vysoké škole vrací do rodného Crestonu. Prázdniny a horké léto je vítají ve svých vyhřátých náručích a Michael se nemůže dočkat, až odstartuje další nezapomenutelný čas v přítomnosti svých nejbližších. Netuší však, že sláva, která po městě od stáže předchází jeho jméno, může znamenat i úpadek všeho, co znal. A on bude muset čelit zkouškám, které nabourají jeho už tak nakřáplou duši. Ať už se to týká síly dosud tak pevně uzavřených přátelství, rodinného kruhu či jeho nevěřícího srdce, které s ním rozehraje svou vlastní hru.

***

Překvapení!! Jsem nemožná, já vím, ale přesto vás vítám u pokračování mého dosud nejúspěšnějšího příběhu na této platformě (ne, že bych se chvástala).

Znáte taky ten pocit, když vám vaše vlastní postava nedá spát a vy musíte přemýšlet nad tím, jak má asi dál strpčený život? Ne? Tak já ano. Poslední dobou jsem neustále přemýšlela nad tím, co se s Majkem po tom štědrém dnu asi stalo. Dali se s Dominikem dohromady? Nebo se jim do cesty postavila nějaká nová překážka? A když jo, jaká překážka? Neustále jsem dumala nad tím, zda se do toho pustit, zda opravdu pokračovat v jeho příběhu dál. Vždyť jsem si i vlastně pořád nechala otevřená vrátka, tak proč ne. A tak jsem se pustila do psaní.  A tady je finální produkt.

Nemusíte se bát, že bych příběh nedopsala, protože už je vlastně hotový. Takže ho tu naleznete celý. Každopádně chci jen upozornit, že první díl byl spíše o té psychické stránce Majka. O jeho vlastních vnitřních démonech, které se snažil zlikvidovat. A hlavně se celou tu dobu snažil nalézt sám sebe. Druhý díl je mnohem více o mluvení a hlavně o tom, jak je důležité upustit od některých věcí, kterým zřejmě není přáno, aby byly i nadále součástí vašeho života.

No, jsem zvědavá, zda se vám tento díl bude líbit. Každopádně v to doufám. A tak s chutí do toho.

Vaše void_pierce97

HIM II. - The Cruel Summer✔️Where stories live. Discover now