Özel Bölüm

1.1K 231 301
                                    

Selam Bir Taneleriiim^-^
Bu bölümde Duru ve Arda'nın küçük hallerinden bir kesit okuyacaksınız. Bakalım eskiden nasıllarmış. İyi okumalaaar! Oy butonuna basmayı unutmayın^-^

Duru'nun Ağzından

"Ayda! Dijim ağyıyoy!" diye bağırdığımda Arda koşarak yanıma gelmişti.

"Nasıl böyle yaptın dizini Duyu?" dediğinde kaşlarımı çatmış alt dudağımı öne doğru getirmiştim.

"Beni aymak işteyen aiyeden kaçıyoydum. Şaklanamadım göydülel beni Ayda." dedikten sonra ağlamaya başlamıştım. Arda bana sarılırken konuşmaya başlamıştı.

"Üzülme Duyu. Senin kötü bi aileye gitmene izin veymem." dediğinde ellerimi bağdaş yapıp küsme pozuna geçmiştim.

"Ben başka bi aiyeye gitmek iştemiyoyum Ayda! Ben şeninye kaymak iştiyoyum! Bak bi daha bööye deyşen şeni çok piş dövüşem ona göye!" diye bağırdığımda Sevgi Abla'nın yanımıza geldiğini fark etmiştim. Onu görünce ayağa kalkacaktım ki yaralı olan dizim buna engel olmuş ve yüzümü buruşturmuştum. O sırada Sevgi Abla yanıma diz çöküp dizime bakmaya başlamıştı.

"Minnoşumun dizine ne olmuş böyle? Bir pansuman yapalım mı?" dediğinde ağzımı kocaman açmıştım.

"Ama Şevgiciğim ya panşuman yapınca ağyıyşa?" dediğimde Arda yanıma oturup bana elini omzuma atmıştı.

"Ağyımaz meyak etme. Bana hep yapıyoylay düştüğümde." dediğinde başımı aşağı yukarı sallamıştım. Sevgi Abla beni yerden kaldırıp kucağına aldığında Fatih Abi'nin sesi ile ona doğru çevirmiştim başımı.

"Minik prenses yaralandı mı? Kıyamam ama ben ona." dedikten sonra beni Sevgi Abla'nın kucağından almıştı.

"Yayalandım Fatihçiğim." dediğimde Fatih Abi dudağını büzmüştü.

"Neden öyle önüne bakmadan koşuyorsun ki minik prenses?" dedikten sonra dağılan saçlarımı düzeltmişti. O sırada ben başımı öne eğip konuşmaya başlamıştım.

"Beni aymak işteyen aiyeden kaçıyoydum, düştüm. Beni onyaya veymeyin Fatihçiğim yütfen. Ben şijinle kaymak iştiyoyum." dediğimde Fatih Abi ile Sevgi Abla bir süre birbirlerine bakmışlardı. Daha sonra Fatih Abi tekrar bana bakmaya başlayıp devam etmişti konuşmaya.

"Peki o zaman. Vermeyiz seni kimseye. Gel ilk önce dizini güzelce bir saralım ağrımasın. Tamam mı?" dediğinde başımı aşağı yukarı sallamıştım. Arkamdan gülen bizden büyük bir grup erkek çocuğun sesini duyduğumda kulağımı oraya vermiştim. Arda da o tarafa bakıyordu.

"Ahaha baksanıza yere düşmüş. Bebek gibi ağlıyor." dedikten sonra sesli bir şekilde gülmeye başlamıştı. Sonra da diğeri konuşmaya başlamıştı.

"Aynı bebek gibi. Çok komik." dedikten sonra kahkahayı basmıştı.

Ben onlara doğru sert sert bakarken Arda onlara doğru koşuyordu. Yakaladığı ilk çocuğu yakasından tutup dizi ile tekme attığında Sevgi Abla bağırarak koşmaya başlamıştı Arda'nın peşinden. Arkadan biri Arda'ya vurduğunda çığlığı basıp Fatih Abi'nin üstünden atlamış ve koşarak Arda'nın yanına gitmiştim. Yanında Arda'ya vuran çocuğu tuttuğum gibi yüzüne yumruk atıp elbisesinden çekiştirip onu yere fırlatmıştım.

Arda yanındaki üç çocuğu dövmeye çalışırken Sevgi Abla Arda'yı durdurmaya çalışıyordu. Fatih Abi ise gelen misafirlerle ilgilenmek mecburiyetindeydi. Arda'nın yanına koşup yanındakilerden birinin sırtına atladıktan sonra üstünde saçını çekmeye başlamış ve bağırmaya başlamıştım.

Güzel Güçlü SerisiWhere stories live. Discover now