Kolej Stories

Refine by tag:

33 Stories

kekasih Terakhir ku by wawacutie07
#1
kekasih Terakhir kuby wawa
mengisahkan tentang Atiqah seorang gadis yang mempunyai deria ke 6 yang itu melihat hantu berjumpa dengan Thaqif seekor roh yang kehilangan memori tentang dirinya sendir...
TARANUM kasih NAZIEFA by GuzelHeart
#2
TARANUM kasih NAZIEFAby GuzelHeart
Cover? Cantik apa. Sekarang kan trend cover hitam. Tapi hitam GH senonoh tau. Blurb? Ada. Tekan je cerita ni. Bila dah baca jangan lupa tinggalkan komen. Yang vote, tq...
ailem mi? by eloslad
#3
ailem mi?by ela
- srtık senden kurtuluyoruz - nasıl anne -anne deme bana nefret ediyorum senden
NUR HAFIZA✅✅ by niniemacho
#4
NUR HAFIZA✅✅by my_kookie🌈❣❣
Compelete✅♻️ Nur yang tinggal di KL bersama dengan keluarganya kerja sementara di hotel " A'is Port Hotel"seorang yang rendah diri dan baik hati Kemunculan ada...
Detik Itu by niaemkay
#5
Detik Ituby niaemkay
Ustazism; virus yang menjangkiti dia. Semakin hari, simptomnya semakin parah. Senyum seorang diri, suka berangan, kuat termenung. Bolehkah dia sembuh daripada peny...
Completed
Türbe yeşili by amuticequeen
#6
Türbe yeşiliby Melike
Sen ve ben, yeşile bakan morduk. İkimiz olmadan yeşilin mor tonu olamazdık...
Akşam Esintisi by yaelkara
#7
Akşam Esintisiby Yael Kara
Yerime geçtim ve sadece bekledim. Yağız'ın fısıldamasını duyunca önce irkildim, sonra o sinirden ve kitaptan kızarmış yüzüne baktım. Çenesini sıkarak konuştu. "Ateş...
Cinta segi3? Cinta segi5 lahh!! by MissCrazyNovel
#8
Cinta segi3? Cinta segi5 lahh!!by nobody
Tak pernah terfikir yang aku akan terjerat dalam cinta segi5.. Mungkin sape yg dengar cerita ku akan fikir yg aku ialah perempuan gatal.Namun untuk yang dekat dengan aku...
Yazı Okulu by pozan_
#9
Yazı Okuluby Pozan
Ozan, hayalindeki romanı yazma hedefiyle İlham Koleji'nin yaz kampı olarak düzenlediği Yazı Okulu programına burslu katılım hakkı kazandığında okulun ona aslında neler ö...
Mungkinkah Ini... Takdirnya. by AdieFarhan
#10
Mungkinkah Ini... Takdirnya.by Adie Farhan
Takdir hidup merupakan sesuatu yang manusia dapat merancang tetapi bukan menetukannya. Begitu juga dengan hidup sebuah pasangan iaitu Afina dan Rizal. Mereka inginkan hi...
ÜBK 21' ONE SHOTS by pittiknaz
#11
ÜBK 21' ONE SHOTSby 🦦
BURADAKİ HER ŞEY KURGUDUR VE TAMAMEN ŞAKA AMAÇLIDIR. HİÇBİR ŞEY NEFRET SÖYLEMİ İÇERMEMEKTEDİR. ‼️‼️🖖🏻
I'm Yours , You're Mine ♡ by aaizz_
#13
I'm Yours , You're Mine ♡by M E L L ♥
Aᴍʏ Mᴇʟʟɪsᴀ Setelah 4 tahun berlalu , si gadis yang bernama Amy Mellisa masih tidak boleh melupakan kenangan pahit yang menimpanya dahulu. Aɪsʏ Iᴢᴢ Nᴜᴢғᴀɴ Setelah sekian...
Wypadki kolejowe-historie fikcyjne by user05660661
#14
Wypadki kolejowe-historie fikcyjneby KolejarzLubelski
Historie przedstawione w książce są częściowo prawdziwe bądź fikcyjne.
PRENSES (texting) by Zehmehs26
#15
PRENSES (texting)by zeh?
Yıldız Kolejinin kraliçesi Ada'nın telefonuna hiç beklemediği anda gelen o mesajla, kolejde kartlar yeniden dağıtılır. Artık sırlar saklanmayacak, gizemler kutudan çıkac...
Compilation of OS by starnights95
#16
Compilation of OSby starnights95
Just as the title Idea yg selau datang dalam kepala masa mandi tapi tak tau nak buat cerita dia camne🤣🤣
Sweet Revenge by AdSyazhell
#17
Sweet Revengeby Ad_Syazhell
The Great Novel Short Story Award Apabila api bertemu api.. Marak lah amarah.. Apabila api bertukar menjadi air,, What is gonna happen??? "Aku ingin menjadi yang te...
Mr. Tuan by creamipvffs
#18
Mr. Tuanby lia selek ><
Ya satu budak kolej, Alyssa Elena. Tersuka kat Ustaz dia, Tuan Akif. Elena tidak sangka untuk mejumpai side dia lagi satu