5. Bölüm: Berke'nin Takımı

2.7K 924 394
                                    

Duru'nun Ağzından

Sabah alarmın sesinden dolayı uykum bölünmüştü. Bir kaç kez gözüm kapalı durumda alarmı kapatmaya çalıştım, ama her zamanki gibi başarılı olamadım.

Sinirle gözlerimi açıp alarmımı kapattım. Kim kurdu bu alarmı?

Etrafıma baktığımda odamda olduğumu farketmiştim. Dün en son arabada halsiz bir şekilde oturduğumu hatırlıyordum. Yorgun düştüğüm için arabada uyuyakalmış olmalıydım. Buraya da beni Berke getirmiş olmalıydı.

Ayağa kalkıp bir kaç esneme hareketi yaptıktan sonra aynadaki yansımam ile göz göze geldim. Çok şapşal görünüyordum. Saçım bayağı dağılmıştı. Saçımı açıp tepeden bağladım daha toplu görünmesi için ve elimi yüzümü güzelce yıkayıp odamdan ayrıldım.

Berke'nin nerede olduğuna bakmak için aşağıya indim. Salona gittiğimde Berke'nin koltukta uyuduğunu gördüm. Çok komik uyuyordu. Yaklaşıp yanına çömeldim. Onun yüzünü inceleme fırsatına erişmiştim. Saçı dağılmıştı. Uyurken ayrı bir yakışıklıydı sanki.

İlk defa annem ve babam dışında birini uyurken izlemek istemiştim. İlk defa birini güçlerimin varlığından haberdar etmiştim. İlk defa biri bana yaklaşınca kalp atışlarım hızlanıyordu. Berke bana ilkleri yaşatıyordu.

Onu izlemeyi bırakıp kahvaltı hazırlamak için mutfağa gittim. Gerekli tüm malzemelerin de varlığında emin olduktan sonra kahvaltıyı hazırlamak için işe koyuldum.

Aylin Teyze sayesinde kahvaltı hazırlama konusunda ustalaşmıştım. Püf noktalar hakkında bana bol bol bilgi verirdi ona yardım etmek istediğimde. Ama akşam yemeği konusunda pek iddialı olduğum söylenemezdi.

Bir saat kadar süren hazırlığın ardından üstümü değiştirmek için yukarı çıktım. Üstümde hala dün giydiğim kıyafetler vardı ve çok rahatsız ediyordu. Turuncu bir t-shirt, altına da krem rengi bir şort giydikten sonra saçımı salaş bıraktım.

 Turuncu bir t-shirt, altına da krem rengi bir şort giydikten sonra saçımı salaş bıraktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Tekrar mutfağa indiğimde Berke'yi yemek masasına bakarak ıslık çalarken yakaladım. Gülümsememe neden olmuştu. Benim geldiğimi farketmemişti. Bir elini başının üstüne koyarak alt dudağını ısırdığında yüzümdeki gülümseme daha da büyüdü. Yanına gidip masaya bakarak konuşmaya başladım.

"Evet, biliyorum. Harika yapmışım. Şimdi yemeye başlayabilirsin yoksa alt dudağından eser kalmayacak." dedim ve masayı işaret ettim.

Bana baktığını hissedebiliyordum. Ona döndüğümde tam ağzını aralamış heyecanla konuşacaktı ki kapı zilinin sesi buna engel oldu.

Kapıya yönelmeden önce Berke'ye yemek masasına geçmesini söyleyip kapıyı açmaya gittim.

Kapıyı açtığımda karşımda benim yaşlarımda olduklarını düşündüğüm biri kız, ikisi erkek olmak üzere üç kişi duruyordu.

Güzel Güçlü SerisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin