47@

1K 102 26
                                    

"čo sa deje Max?" povedalo ohnivovlasé dievča, s očami blúdiacimi po tvári vysokého chlapca tyčiaceho sa nad ňou. Maxovo telo mierne nadskočilo. jeho myšlienky sa uberali úplne iným smerom nato, aby ostali v prítomnom okamžiku. bol idiot. skurvený idiot. mal chuť si zato ako detinsky sa správal otrieskať hlavu o najbližší stĺp. jeho oči aj naďalej smerovali za Dannym. nenávidel sa zato čo povedal no jeho jazyk a hlava spanikárili a slová, ktoré vyslovil im prišli ako ten najlepší nápad. 

"zem volá Maxa." menšia ruka začala mávať pred Maxovimi stratenými očami. 

pohľad hnedookého sa okamžite prebral z tranzu a premiestnil na Nell. jeho zreničky sa rozšírili. videl ako sa usmievala a na jej lícach sa rysovali drobné jamky, pre ktoré by Max ešte pred polrokom zabíjal, len aby ich videl. jej oči zbožňoval zo všetkého najviac. vždy sa v nich strácal no nikdy ho nenapadlo, aby sa z nich vyhrabal, nikdy nechcel hĺbku jej očí opustiť. miloval ju ako ešte nikoho predtým. teda až doteraz.

zreničky sa mu rozšírili no dôvodom nebol obdiv či zostatkové city, ale uvedomenie, že dievča pred ním pre neho už nič neznamenalo. nehltal každý jeden pohyb jej tela ako to robil pri modroočkovi, nemal chuť ju držať pri sebe čo najbližšie až tak, aby sa ich dychy miešali dokopy ako mal pri modroočkovi, neprahol po jej perách tak ako prahol po tých Dannyho. Danny pre neho znamenal všetko to čo Nell nikdy neznamenala. 

zem pod Maxovimi nohami sa mu začínala zdať nestabilná, kvôli nohám trasúcim sa ako osiky. srdce cítil až v krku a ušné  bubienky praskali pod jeho hlasným tlkotom. vedel čo musel spraviť a musel to spraviť čo najrýchlejšie. hrudník sa mu zbesilo nadvihoval. 

musí za ním ísť.

"čo tak si zopakovať to aký kompatibilní sme spolu v posteli? pripomenúť si staré časy." spodná pera bola uveznená medzi jej zúbkami a Max vedel, že jeho telo by za iných okolností zareagovalo, no teraz už bolo neskoro. 

"neviem či si to ešte nepochopila no je koniec, presne ako si povedala," hovoril Max pomaly, počiatočný stres začínal opúšťať jeho telo a začínal sa meniť na otrávenie a hnev zároveň. jedným krokom sa dostal k menšiemu telu na veľkosť dvoch prstov a bez jediného upozornenia či zbytočného čakania sa Maxove dlhé prsty obmotali okolo hrdla modrookej. z ružových pier vyšlo zalapanie po dychu a jej ruky vystrelili ku tým Maxovím. 

"tak sa nesnaž so mnou hrať nejaké skurvené hry." povedal chraplavým hlasom hnedooký pri drobnom ušku ohnivovlasej.  svoje zovretie jemne zosilnel no nie natoľko, aby jej ublížil. 

"M-Ma-" slová išli z jej úst s ťažkosťou, ktorá bola zapríčinená jeho rukou okolo jej hrdla a Max to počul, no ešte nebol hotový s tým čo chcel povedať a tak jeho druhá ruka rýchlo prekryla Nelline ústa a slovám nedovolila rozplynúť sa do priestoru. 

modré očí sa šokom rozšírili.

"pretože so mnou nevyhráš." povedal s priamym pohľadom do modrých očí. videl ten strach, ktorý sa jej formoval v očiach a užíval si to, chcel aby sa cítila zle tak ako sa cítil Max keď ho odkopla ako prašivého psa, akoby nikdy nič pre ňu neznamenal ako- si ty odkopol Dannyho.

Danny.

Max jedným rýchlym pohybom od Nell odstúpil a jej hrdlo mohlo opäť prijímať vzduch do pľúc. počul ako mierne zakašľala no jeho hlava už dávno vnímala len spomienkové obrazy premietajúce sa na vnútornej strane jeho viečok o drobnom modroočkovi.

bez toho, aby si to stihol uvedomiť jeho dlhé nohy bežali. hlavou mu behali všetky miesta kde Danny mohol ísť, no len jedno jediné z nich všetkých vytŕčalo. obchod. hnedooký si bol viac než istý, že Danny bol tam, musel tam byť týmto smerom nebolo nič iné o čom by Max vedel kde by modroočko mohol ísť. 

Maxove srdce sa rozbúšilo ešte rýchlejšie a hlasitosť sa podobala kopytám cválajúceho žrebca, no nemal v pláne zastaviť, musel sa do obchodu dostať čo najrýchlejšie. Maxovi behalo hlavou ako Dannymu oznámi, že už nemá v pláne skrývať sa, že to vykričí do celého sveta ako skurvene miluje Dannyho Scotta. zúbky sa od vzrušenia zaborili do jeho plnej spodnej pery. 

po chvíli behania, ktorá sa zdala ako večnosť hnedé oči zahliadli svoj cieľ. nohy pridali na rýchlosti rovnako ako horúci dych linúci sa z Maxovich úst. v hlave sa mu začínali formulovať vety, ktoré patrili len a len Dannymu, to ako ho všetko tak strašne mrzí a aký veľký idiot je no hlavne ako veľmi ho jeho srdce miluje a potre-

Maxove myšlienky, dych, telo a srdce zamrzli v pohybe v momente, keď svojim telom rozrazil dvere obchodu dokorán. 

to predsa... to...

cítil ako sa mu imaginárny nôž zabodáva hlbšie do srdca. celá jeho hruď pálila a Max by prisahal, že cítil ako mu celé srdce krváca bolesťou. nechcel veriť vlastným očiam, jediné čo si v tej chvíli prial bolo zobudiť sa.

 prišiel neskoro, príliš neskoro. bol koniec. stratil ho. 

štípanie v karamelových očkách naznačovalo len a len jediné. Maxove srdce sa zlomilo rovnako ako vtedy pri Nell.

_

budem strašne vďačná za vote a komentár! <3 love u

ily.Where stories live. Discover now