8@

2.7K 241 36
                                    

"n-nech už mi spravíš čokoľvek, vždy ťa budem obraňovať a vždy ti to
o-odpustím, Max."

Max nedokázal dostať z hlavy čo mu malý modroočko povedal. nerozumel tomu. nerozumel tomu ako ho mohol niekto komu dával jasne najavo, že sa mu hnusí a že o neho nestojí tak milovať.

"si nechutný." povedal hnedooký modroočkovi, ktorému však úsmev z tváre nezmizol. zápästie, ktoré držal v rukách pustil a o pár krokov odstúpil.

nemohol byť pri modrookom tak blízko. vedel, že by to dlho nezvládol a spravil niečo čo by potom mohol ľutovať. musel sa vrátiť späť k starému ja, ktorému bolo jedno ako sa k Dannymu choval a povedať mu to, čo by normálne povedal.

"j-ja viem. nie si prvý k-kto mi to povedal." odpovedal modroočko a pohľad z hnedých oči s malým smutným úsmevom sklopil. rukáv na košeli si opatrne stiahol nadol a pomaly sa vybral k dverám okolo hnedookého.

Max mohol jasne počuť bolesť v jemnom hlase mladšieho. znova. znova ho pichlo pri srdci. čo sa to kurva deje? nepáčilo sa mu ako na malú osôbku reagoval. musel s tým čím skôr prestať inak bude všetkým na smiech.

"hej Max si v pohode?" z premýšľania ho vytrhol blonďatý kamarát sediaci hneď v lavici vedľa. hnedooký na neho uprel svoj pohľad.

"j-jasné. v pohode." odpovedal a jeden kútik mierne vydvihol dohora. nebol v pohode. zožierali ho výčitky svedomia zato, že bol na modroočka znova zlý. zato, že mu znova ublížil.

"potrebuješ zasunúť. si príliš napätý bro." skonštatoval Rick a päsťou Maxovi mierne buchol do pleca. asi mal pravdu. potreboval zasunúť.

"čo tak ten prvák Danny? prdelku má kurva dokonalú. tam by som zasunul s radosťou." ozval sa ďalší spolužiak sediaci pred blonďatým Rickom. Max ťažko preglgol.

"kurva Josh, prestaň si nechutný." povedal Rick so smiechom a nohou kopol do Joshovej stoličky, načo sa aj Josh zasmial.

"len vravím, že nato, že je to chalan má ass ako bohyňa. keby som nebol hetero určite by som ho na Maxovom mieste už dávno pretiahol." povedal a rukami naznačil čo by s drobným Dannyho telom robil.

Dych hnedookého sa zrýchlil. každé jedno slovo, ktoré Josh vypustil pomedzi pery na modroočka v ňom stupňovalo hnev. začínal byť nasratý a ani nevedel prečo.

mal chuť Joshovi rozmlátiť za jeho reči hubu. ako si kurva dovoľoval takto o Dannym pred Maxom hovoriť. modroočko chcel jeho, nie Josha. jeho srdce patrilo Maxovi a nie jemu.

Danny bol jeho.

počkať. čo to práve..? kurva povedal..?

Rick mal pravdu. vážne potreboval zasunúť. už mu z tej nadržanosti začínalo preskakovať.

"takže dnes klub?" opýtal sa Max čím si na seba strhol pozornosť chalanov. potreboval, aby súhlasili. potreboval sa zbaviť myšlienky na modroočka. potreboval ho dostať von z hlavy. čím skôr. a potreboval zmeniť tému na niečo iné ako bol Danny, aby Joshovi naozaj nerozmlátil hubu.

"že sa vôbec pýtaš!" odpovedal Rick a Josha chytil okolo krku a rukou mu rozstrapatil vlasy.

Max si vydýchol. zasunie. a modroočko bude preč. však?

-
snáď sa vám príbeh zatiaľ páči.🖤 naozaj ma ho baví písať, tak dúfam, že mi to vydrží. lol.

komentáre a votes ma nútia písať ďalšie a ďalšie časti🖤✨

ily.Where stories live. Discover now