51@

1.2K 92 30
                                    

"zlom väz!" zvolal za Maxom Josh zatiaľ čo sa blonďatý z chlapcov vedľa bruneta smial od ucha k uchu. oči oboch kamarátov hnedookého žiarili posmeškami, videl ako si obaja užívali situáciu, do ktorej Maxa dostali.

"jediný väz, ktorý zlomím bude ten váš." zašomral si vysoký brunet zatiaľ čo smerom k svojim spolužiakom poslal prostredný prst. jeho sánka sa od rozčúlenia zatínala a uvoľňovala. nevedel si a vlastne ani nechcel predstaviť ako bude jeho telo reagovať na to drobné v jednej miestnosti. Max sa už nebude mať kde ukryť, bude modrým očiam celý napospas. 

kurva. dlhé prsty nervózne prehrabli lesknúce sa vlasy. jeho srdce začínalo panikáriť. musel sa upokojiť, nemohol ho rozhádzať len ten fakt, že  drobné telo pred ním jeho temnota v očiach bude vyzliekať každým nádychom. telo vysokého sa začínalo triasť vzrušením a jeho hlava išla proti nemu, vo všetkých smeroch. musel sa upokojiť a to rýchlo.

chodby školy zívali prázdnotou a steny začínali byť studenšie ako boli ráno. v Maxovich ušiach sa okrem dopadania jeho tenisiek na zem a hlasného dychu krúžiacieho mu v pľúcach neozývalo nič iné. z každého kúta jeho hlavy sa ozýval len Dannyho hlas, ktorý opäť o malú chvíľu započuje. dostane svoju novú dávku anjelského dotyku.

Maxov krok sa chcel v pohybe zastaviť, pretože už chýbalo len tak málo a vysoká postava by bola v telocvični, kde sa z klubu mali stretnúť. tak veľmi sa chcel vyvliecť z celej tejto absurdnej situácie, no časť jeho ja bola až príliš vďačná zato, že bude môcť nahliadnuť do modrých hlbín.

Max opatrne otvoril dvere od telocvične a bez ďalšieho rozmýšľania vošiel dovnútra.  hnedé oči sa okamžite stretli s tými modrými v momente kedy sa drobná postava otočila za zvukom otvárajúcich sa dverí. hladký sval v hrudi vysokého začal šalieť, Max mal pocit, že mu vyskočí z pod kože a vloží sa do rúk modroočka. 

"Max." vydýchol prekvapene modroočko. vyzeral akoby ani neveril vlastným očiam. v miestnosti okrem neho a Maxa nebol zatiaľ nikto iný. 

Maxov pohľad sa od kučeravého chlapca odvrátil a jeho telo sa oprelo o stenu blízko pri dverách. pri pohľade na neho sa mu začínala v tele opäť prebúdzať bolesť, na ktorú chcel čím skôr zabudnúť. pred očami sa mu začínal premietať obraz modroočka v jeho náručí. vysoký chlapec vedel, že mal zelenookému jeho hubu rozbiť ako to mal vtedy v pláne, no bol príliš slabý.

"Max j-ja-" Dannyho drobná postava sa začala pomalými krokmi približovať k tej Maxovej, jeho modrý pohľad tekal po celej miestnosti. 

"ty čo?" Maxov tvrdý pohľad sa premiestnil späť na Dannyho, ktorý už stál takmer pri Maxovi. telo hnedookého sa pomaly odrazilo od steny za ním a jeho kroky sa vydali smerom k Dannymu. jeho pohľad sa z modrých očí ani nehol boli na nich ako nalepené. 

"predpokladám, že mi to chceš vysvetliť," obe telá boli už takmer pri sebe na vzdialenosť dvoch centimetrov. Dannyho srdce začalo Maxovou blízkosťou biť ako o závod. jeho pohľad skákal z Maxovich očí na rôzne predmety v miestnosti a naspäť. hnedooký videl ako vystrašene modroočko vyzeral. 

"nemám pravdu?" opýtal sa hnedooký zatiaľ čo jeho ukazovák a palec vzali medzi seba Dannyho bradu čím ho prinútili pozerať sa do hnedých očí a topiť sa v nich. vysoký z chlapcov cítil to jemné brnenie v končekoch prstov pod dotykom Dannyho kože. modroočkova hruď sa začínala nadvihovať každou sekundou rýchlejšie a rýchlejšie. 

"á-áno máš ja potrebujem ti-" Dannyho oči sa z tých hnedých už neskĺzavali všade naokolo, poslušne sa nechal ovládať Maxom a jeho dotykom na jeho brade. bol to tak malý dotyk, no drobným telom to celé zatriaslo. po tak dlhej dobe konečne ucítil dotyk svojej lásky, v tej chvíli nemohol byť šťastnejší.

ily.Where stories live. Discover now