46@

1.1K 84 12
                                    

voňal tak sladko. prebehlo Dannymu hlavou. všetky jeho zmysli boli opantané a zaplnené Kyleovou vôňou. so zaborenou tváričkou do trička zelenookého vdychoval do svojho nošteka tak jemnú vôňu. upokojovala ho a nútila roztrasené telo nechvieť sa tak veľmi, ako keď sem pred pár minútami prišiel. cítil sa tak bezpečne ako už dlho nie, užíval si Kylove teplé dlane ako mu prechádzali po napätom chrbte, jeho tlkot srdca, ktorý mu do ucha spieval uspávanky a jeho vôňu. no nie je to Max. preletelo Dannymu hlavou. rozum mal pravdu, telo, pri ktorom sa cítil tak dobre nepatrilo hnedookému chlapcovi a Dannyho telo si to začínalo pomaly uvedomovať.

aj keď si to drobný chlapec nechcel priznať, stále Maxa miloval a ani Kyle či nikto iný by diery vypálené Maxom do modroočkovej hrude nedokázal zaceliť. jediný kto tak mohol spraviť bol Max. Danny mal chuť uchechtnúť sa nad svojou stupiditou, no uschnuté slzy, ktoré by pri úsmeve ucítil ho v tom zastavili. neznášal ich cítiť, pretože mu neustále pripomínali aký slabý v skutočnosti je.

dlaňami opatrne zatlačil na Kylove bruško, pretože na hruď nedotiahol, čím sa od neho chcel odtiahnuť, no Kylove zovretie ho v tom zastavilo. Kyle bol totižto až príliš ponorený do prítomného okamžiku nato, aby cítil čokolvek iné ako Dannyho teplo, vôňu či jeho drobné telo v jeho náruči.

"Kyle?" ozvalo sa načo myšlienkový pochod v hlave zelenookého bol prerušený.

"á-áno?" zakoktal vysoký z chlapcov.

"asi...asi ma rozpučíš." povedal Danny s ťažkosťami v hlase. Kyle si to ani nestihol všimnúť, no jeho zovretie ešte viac utiahol.

"oh, prepáč ja..." Dannyho telo ovial náhly chlad, keď ho veľké ruky opustili. 

"to nič...ja ďakujem." Dannyho oči smerovali ku podlahe a ručička si pretierala očká v snahe nerozplakať sa znova. bol z toho už tak unavený.

Kyle hltal každý jeden Dannyho pohyb, nádych. musel s tým prestať, pripadal si ako blázon. nervózne si prešiel cez vlasy. cítil ako mu rumenec farbí tvár. chcel niečo povedať, no Danny ho stihol predbehnúť.

"nevedel som za kým iným ísť a ja...potreboval som objatie." Dannyho očká sa premiestnili do tých Kylovich. líca zelenookého už nabrali plnú farbu ruží. na tele sa mu pri Dannyho smutnom úsmeve vytvorili zimomriavky. pohľadom zišiel na jeho pery, nevedel či Danny ešte niečo hovoril, pretože svoj pohľad od ružovkastých vankúšikov nevedel odtrhnúť. 

Kyle ich chcel pobozkať. tak veľmi závidel tomu hajzlovi, ktorý mohol jeho pery ochutnať. vedel, že u Dannyho by nikdy nemal šancu, pretože jeho láskyplné srdiečko patrilo len a len 'jemu' a Kyle to vedel aj bez toho, aby to Danny vyslovil nahlas. zelenooký nechcel využívať smútok a poddajnosť modrookého no nemohol si pomôcť.

zelenooký bez ďalšieho premýšľania vzal Dannyho tvár do svojich teplých dlaní. Dannyho modré očka sa šokom rozšírili. malé ručičky rýchlo dopadli na zápästia vysokého, videl ako sa Kyleova tvár so zelenými očami hladiacimi na jeho pery približuje. vedel, že ak ho nezastaví obaja budú ľutovať čo sa práve Kyle chystal urobiť. Danny nemohol dovoliť niekomu inému ukradnúť si bozky, ktoré patrili len hnedookému. 

to by Maxovi nemohol spraviť aj...aj napriek všetkému by to nedokázal. miloval ho až príliš nato, aby dovolil niekomu inému nahradiť ho. a práve preto ako veľmi ho Danny miloval, tak veľmi to bolelo, keď mu Max ublížil. dal by pre neho všetko, aj to čo by nemal by sa snažil získať. 

no spravil by to isté aj Max?

on...on by určite-

ako si môžeš byť taký istý, že s Nell práve teraz nerobí to isté o čo sa snaží Kyle?

Max taký nie je on-

nie je? tak prečo ťa od seba odohnal ako prašivého psa Danny? 

Dannyho ruky sa okolo zápästia zelenookého obopli silnejšie. hlava mala pravdu, no Danny ju nechcel vidieť, nemohol ju vidieť nie teraz, keď s Maxom tvorili pár. no rovnako tak vedel, že Max si jeho lojalitu nezaslúžil.

modré oči sa premiestnili na Kylove pery. vedel, že by nemal, že to bude ľutovať no smútok a opovrhnutie, ktoré dnes zažil sa zmiešaním zmenilo na hnev a túžbu dokázať Maxovi, že Danny nie je samozrejmosť. nebolo to správne vedel to on- 

pobozkaj ho. 

ručička na nástenných hodinách akoby zastala v čase, v momente kedy sa dychy chlapcov spojili v jeden. ich pery splynuli v bozk rovnako ako motýliky v oboch bruškách splynuli do roja. 

Dannyho drobné ruky zovretie na tých veľkých uvoľnili a pery sa nechali viesť a maznať od tých druhých. 

_

ehm ehm ja...ja vážne neviem čo povedať proste som to tak nejak cítila, že this is the right way xdd ale kľud Max nie je von z hry ani náhodou ;)

ospravedlňujem sa za chyby

ily.Where stories live. Discover now