53@

1.2K 91 33
                                    

pradenie motoru auta sa zastavilo. modré očká sa zahľadeli von oknom. jeho osoba sa spolu s Maxom nachádzali pre neho pri neznámom dome. veľkosť obydlia bola pre Dannyho až nadmieru veľká. vyzeralo to skôr ako palác než ako dom.

malé ústočká sa otvorili v úžase a modré očká iskrili.

"vitaj u mňa." zašepkal hnedooký do malého uška načo zúbkami prešiel po lalôčku. telom modrookého prešla vlna zimomriavok. jeho ruka okamžite vybehla k ušku, ktoré si dlaňou prekryl. strapatá hlavička sa premiestnila do očí hnedookého a vystrašene sa na neho pozrela.

"M-Max čo to robíš." vykoktal zahanbene Danny. niekto ich mohol vidieť.

jeho telo na blízkosť vysokého chlapca reagovalo rozpálením aj po takom drobnom kontakte. líca modroočka už dávno horeli.

"čo myslíš?" šepol hnedooký zatiaľ čo sa pomaly nakláňal ku tváričke menšieho. Dannyho pohľad sa premiestnil z Maxovich očí na jeho plné pery. bez toho, aby si to stihol drobec uvedomiť podvedome sa začal nakláňať Maxovim smerom.

pery hnedookého sa o tie druhé letne otreli. chcel, aby si modroočko bozk od Maxa vzal sám, aby oň prosil a kňučal.

"popros." vydýchol starší oproti ružovkastým perám. cítil ako sa jeho dych stával ťažším každou minútou. hlavou mu behal len obraz roztúženého Dannyho. tak veľmi ho chcel dostať do rovnakého stavu aj teraz.

"prosím." zafňukal Danny. vedel, že si Maxov bozk mohol vziať bez toho, aby prosil, no až príliš si užíval to akú moc nad ním hnedooký mal. ako ho ovládal.

pery staršieho sa sformovali do zvráteného úškľabku. jeho malý šikovný chlapec.

bez mrhania sekúnd sa Max vpil do pier menšieho, jeho horúci dych sa miešal s tým Dannyho. jazykom zablúdil do drobných ústočiek, načo sa autom ozvalo slastné zakňučanie.

"čo keby sme pokračovali vo vnútri? nikto nie je doma." povedal roztúžene starší z chlapcov. tak veľmi sa chcel Dannyho tela dotknúť rovnako ako veľmi chcel, aby sa Danny dotkol toho jeho.

strapatá hlavička s červenou tvárou horlivo prikývla.

"poď." usmial sa starší.

vchodové dvere od domu Cooperovcov sa s buchnutím zatvorili. veľké ruky si okamžite drobné telo pritiahli do vášnivého bozku, ktorý ich nútil túžiť po tom druhom ešte viac. Dannyho ruky sa obmotali okolo krku hnedookého a prsty zaplietli do hnedých vlasov.

Maxove nohavice boli už na pokraji prasknutia kvôli tomu ako skurvene nádherne modroočko vyzeral. vysoký chlapec spolu s menším začali pokračovať hlbšie do útrob domu, zatiaľ čo sa Max snažil z tela strhnúť bundu bez toho, aby prerušil ich bozk.

Dannyho pery pomedzi bozky opúštali vzdychy, ktoré sa ozývali celým domom. zvuk lásky sa ešte zdvojnásobil po tom ako bunda staršieho skončila na zemi a jeho pery sa premiestnili na tak chutný krk modroočka. chcel, aby sa jeho mačiatko cítilo dobre po tom všetkom čo si za tento čas vytrpel. chcel mu to všetko vynahradiť.

"Max." vzdychol Danny počas toho ako spolu s Maxom v tesnej blízkosti prechádzali okolo kuchyne. vedeli k čomu toto celé smerovalo a ani jeden to nechcel zastaviť.

pery hnedookého sa od krku modroočka odtrhli. jeho hlava mu nahovárala, aby sa pozrel do kuchyne. niečo mu vravelo, že na sebe cíti pohľad. Max to chcel zahodiť za hlavu, no omínanie v mysli bolo silnejšie, a tak svoj pohľad premiestnil nabok do útrob kuchyne.

modré oči sa nechápavo otvorili a zahľadeli na tie hnedé vyjavene sledujúce niečo pred nimi.

"M-Max čo sa-" Danny svoj pohľad premiestnil smerom ku kuchyni aj naďalej pritisknutý k Maxovmu telu s rukami okolo jeho krku.

"deje." dokončil rovnako šokovane hľadiac na osoby pred ním.

Maxov mladší brat sediaci na kuchynskom pulte a jeho najlepší kamarát Josh medzi jeho nohami s rukami sídlacimi na Samovich stehnách.

dva páry hnedých očí sa vplietli dokopy.

"M-Max?" vydýchol vystrašene Sam.

"Josh?" vyslovil Max vykoľajene.

"Danny?" opýtal sa šokovane Josh.

"a-ahoj." usmial sa Danny s vrelími líčkami.

_

i mean bolo to dosť očividné, že sth is happening medzi Samom a Joshom xdd
každopádne je to tu! veľké odhalenie xdd dúfam, že sa vám časť páčila 🖤

ily.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon