48@

1K 90 26
                                    

hnedé oči preskakovali z jednej osoby na druhú zatiaľ čo sa pálenie zväčšovalo. od jeho príchodu neubehla snáď ani minúta no obraz pred vysokým chlapcom sa do jeho mysle vryl na celú večnosť. vedel, že keď si dnes bude líhať do postele nič iné neuvidí, jeho hlava ho bude tyranizovať ako najviac bude môcť. Max vedel, že protestovať by nemalo zmysel, pretože zato všetko čo kedy Dannymu spravil si presne toto zaslúžil. zaslúžil si bolesť a niekto tam hore veľmi dobre vedel, že tá fyzická by nestačila.

chcel odtiaľ čo najrýchlejšie vypadnúť, no jeho oči boli jasne proti. nútili ho pozerať sa nato. videl ako veľmi si to Kyle užíval ako Dannyho hltal každým pohnutím pier viac a viac a modroočko sa nechal. on. neprotestoval práve naopak. poddal sa mu, tak ako sa poddával len Maxovi. v tej chvíli sa odovzdal niekomu inému. 

v hlave bruneta sa viedla vojna medzi jeho dvoma dominujúcimi stranami. jedna z nich chcela z malého obchodu utiecť čo najrýchlejšie, chcela ochrániť zvyšky črepín Maxovho srdca pred ich úplným zničením. no tá druhá chcela zelenookého bastarda odtrhnúť od jeho Dannyho a naučiť ho čo sa stane, keď sa zahrávaš s ohňom. v Maxovej hlave vládol chaos nerozhodnosti, a tak jeho telo rozhodlo za neho.

bol to ako inštinkt, ktorému sa nedalo odporovať. Maxove nohy pribehli k osobám pred ním behom zlomu sekundy. každá časť jeho zlomeného tela bolela a pálila, no najhoršie na tom bola jeho hruď. bola prázdna a boľavá. 

veľké ruky bez ďalšieho mrhania tikotu hodín schytili látku trička chlapca a jedným rýchlim pohybom ho od drobného chlapca odtrhli. chrbát zelenookého chlapca narazil tvrdo o sklo mraziacich boxov. zelené oči sa šokom a panikou rozšírili. 

modré oči tekali z miesta na miesto až sa zastavili na postave otočenej mu chrbtom a v tom momente sa jeho dych zadrhol v hrdle. srdce mu búšilo ako o závod. Max to videl. videl ako...a-ako sa s Kyleom b-bozkával. on sa s Kyleom boz-bože.

ruka hnedookého sa sformovala do päste. chcel zelenookého tak veľmi udrieť zato ako ublížene sa kvôli nemu cítil, ako jeho srdce pod každým nádychom praskalo. chcel z neho vymlátiť dušu a hlavne chcel, aby cítil aspoň z polovice bolesť, ktorú citil Max. Maxova ruka sa napriahla dozadu, aby mohla Kyleovu tvár poznačiť načo sa zelené oči zatvorili, no hlas, ktorý sa ozval za ním ho zastavil.

"Max! prosím!" zaznelo zúfale zvolanie, ktoré sa predralo cez Maxov smútok a hnev až k jeho srdcu. bolo to ako chladné pohladenie, ako by sa ho dotkol anjel. päsť aj naďalej ostala bezhybne vo vzduchu. Maxov pohľad zabodnutý do zelených očí plných strachom sa so zvisenou hlavou zabodli do zeme. druhá ruka aj naďalej pevne zvierala látku čierneho trička.

"Max, prosím j-ja ti to vysvetlím." povedal modroočko s plačlivým hlasom. 

neplač, prosím Danny.

Maxove hnedé oči sa začali pod Dannyho nádherným hlasom plniť slzami. jeho zúbky sa v snahe ich zastaviť zahryzli do spodnej pery, no nepomohlo to. ruka pripravená rozbiť Kyleovi hubu sa uvoľnila a zvesila ku telu. Kyle Maxa stále v šoku pozoroval. 

telo hnedookého sa začínalo celé chvieť a zúbky sa  do pery zabárali hlbšie a hlbšie v snahe slzy udržať, no drobné kryštáliky si už dávno našli cestu cez okraj a s jemnosťou sa začali kĺzať po Maxovich lícach. prvý tichý vzlyk opustil plné pery vysokého chlapca.

"M-Max ja-" Danny chcel pokračovať, chcel mu to vysvetliť. on... nechcel Maxa stratiť to... to nie... no bol prerušený.

"p-prestaň," karamelové očká sa spolu s hlavou otočili modroočkovim smerom. Dannyho pri pohľade na Maxa pichlo pri srdci. hnedé oči plne zaliaté kryštálikmi, ktoré sa bez prestávky kĺzali po Maxovej tvári, pootvorené ústa spomedzi, ktorých vychádzali trhané nádychy a trasúce sa ruky držiace Kyleovo tričko. bolesť, ktorú modroočko videl v tvári hnedookého sa nedala opísať, bola tak veľká a hmotná až mu brala dych. nespoznával ho, Max bol pre neho vzorom sily, no teraz tu pred ním stál a plakal ako normálny človek. 

"prosím." dokončil Max pomedzi tiché vzlyky. Danny videl ako veľmi sa Max snažil byť silný aj napriek tomu, že sa mu to nedarilo. Dannymu sa do očí vháňali slzy pri pohľade na zlomeného Maxa, ktorého zlomil on sám.

_

ďalšia čast na svete! budem strašne rada ak mi napíšete komentáre, tie ma totižto veľmi posúvajú dopredu <33

ospravedlňujem sa za chyby.



  


ily.Where stories live. Discover now