32@

3.9K 226 39
                                    

Dannyho telo bolo Maxovými rukami jemne položené na mäkkú posteľ. hnedooký sa opatrne a pomaly dostal nad mladšieho z nich a s toľkou nehou mu hľadel do očiek.

celú izbu osvetľovalo svetlo vychádzajúce z lampičky položenej na stole. izbou vládlo príjemné prítmie.

Maxova pravá ruka sa jemne dotkla Dannyho líčka, po ktorom prešla. pokožka na Dannyho tvári bola tak veľmi jemná a bezchybná. bola dokonalá.

Danny na Maxa, ktorý sa nad ním skláňal oddane hľadel. o tom to sníval tak dlho. o tom, že sa ho bude Max dotýkať, že ho bude bozkávať a že ho bude milovať. modroočko nemohol byť šťastnejší.

"bežne chodíš spať oblečený takto?" opýtal sa Max s úškrnom na perách a Dannyho znova pohladkal po líčku. jeho pyžamko ho nezanechávalo chladným. Dannyho štíhle a odhalené nožičky a zadoček, ktorý bol v kraťaskách zvýraznený ho privádzali k šialenstvu.

"p-prepáč, musím vyzerať hrozne." povedal Danny a jeho líčka sa sfarbili do tmavšieho odtieňu červenej. hanbil sa za svoje obláčikové kraťasky.

"vyzeráš dokonalo." povedal Max a opatrne sa od Dannyho odtiahol. jeho malú ručičku chytil do tej svojej a prinútil ho posadiť sa. Max sa oprel o rám postele a červenajúceho sa Dannyho stiahol na seba tak, že na ňom obkročmo sedel.

"privádzaš ma do šialenstva Danny." povedal Max a svojimi rukami jemne stlačil boky modroočka, ktoré držal. Dannymu sa z Maxových slov na tele vytvorila husia koža. jeho dych sa okamžite zrýchlil a očká priamo hľadeli do tých Maxových.

"ani nevieš ako veľmi sa ťa chcem dotknúť." povedal Max a jedna z jeho rúk jemne prešla na zadoček modroočka. bol tak nádherne guľatý, že  naň nemal nikto s kým Max predtým chodil.

Danny sa jemne zamrvil a na svojom zadočku ihneď ucítil niečo tvrdé, čo naznačovalo ako veľmi Maxa privádzal do šialenstva. ako veľmi po ňom Max túžil. Maxova sánka sa Dannyho pohybom okamžite zaťala a ruky viac stlačili Dannyho telo.

"t-tak sa ma dotkni." vydýchol Danny so zatajeným dychom a ručičky si položil na Maxove vypracované bruško. Max si ani nevedel predstaviť ako veľmi chcel Danny aby sa ho Max dotkol. celé jeho telo po túžobných dotykoch staršieho priam prahlo.

Maxove zreničky sa Dannyho slovami ihneď rozšírili. srdce mu búšilo rýchlejšie ako predtým a jeho malý problém sa stával čo raz väčším.

Maxove pery nedokázali vypustiť žiadne slovo. bol plne pohltený Dannyho priamym pohľadom do jeho očí. bolo to prvýkrát kedy sa ich pohľady na sebe držali tak dlho.

Max si Dannyho pritiahol bližšie čím sa Danny otrel o jeho tvrdého kamaráta načo Max na pár krátkych sekúnd svoje oči zatvoril. už tak dlho s nikým nič nemal. bola to celá večnosť.

Danny sa na neho len s pootvorenými ústočkami pozeral a znova sa pohol načo z Maxových úst vyšiel tichý vzdych a ich oči sa opäť stretli.

"dnes sa chcem ja postarať o teba, nie naopak." povedal Max, keď Dannyho boky pevne chytil, aby sa nehýbal. hneď potom sa jedna jeho ruka priblížila k lemu Dannyho kraťasiek načo sa Dannyho srdce rozbúšilo ešte rýchlejšie.

Max svoju ruku však odtiahol a dva prsty priložil k Dannyho ústam.

"chcem aby si mi ich naslinil." povedal Max a malý úškrn sa vyformoval na jeho perách. prstami jemne prešiel po Dannyho spodnej pere.

ily.Where stories live. Discover now