57@

1.1K 68 17
                                    

"vážne ma to mrzí bolo to odo mňa hlúpe." povedal Kyle znova a opatrne zodvihol hrnček s čajom, ktorý si priložil k plným perám. Max na jeho pery hľadel s tou najviditeľnejšou nenávisťou, pretože ochutnali niečo čo nikdy nemali.

Max sa nad slovami zelenookého sarkastický uchechtol. snažil sa odpúšťať si poznámky, ktoré sa mu tisli na jazyk, no niečo sa na povrch muselo dostať. celá táto situácia mu prišla ako z nepodarenej komédie.

"Kyle to.. to je v pohode, som rád, že sa znovu bavíme." povedal Danny zatiaľ čo jeho drobné prsty boli obmotané okolo teplého hrnčeka. na jeho bledej tvári sídlil nežný úsmev. úsmev, ktorý prinútil hnedookého telo napnúť sa. nepáčilo sa mu ako sa na Kylea pozeral. nepáčilo sa mu už len to, že modroočko dýchal ten istý vzduch ako ten zelenooký bastard.

"to aj ja." vydýchol spokojne Kyle a svoj pohľad z modrých očiek premiestnil do hrnčeka.

"um každopádne dúfam, že sa zajtra už uvidíme v obchode Danny. chýbaš mi tam." dodal po chvíli ticha zelenooký. Max nechcel veriť vlastným ušiam. Danny aj Kyle sa tvárili akoby Max nesedel hneď vedľa a nepočul všetko čo im vychádzalo pomedzi pery.

hnedé oči sa okamžite premiestnili na tvár modrookého. dúfal, že mu Danny dá najavo, že o jeho sladké reči nestojí. inak to bude musieť spraviť Max sám.

Maxova veľká ruka sa pod stolom premiestnila na drobné stehienko, načo si od Dannyho vyslúžil prekvapený výraz. pery hnedookého sa len škodoradostne skrivili do úškrnu.

"j-ja..-" Maxova ruka sa začala pomaly a opatrne pohybovať smerom hore a do vnútornej strany stehna. jeho hnedý pohľad a výraz tváre však ostali kamennými. Dannyho dych sa zadrhol v hrdle a slová nemotorne vypadávali von.

"t-teda chcel s-som povedať, že u-určite prídem, pretože a-aj ty mi už chýb-" Maxova ruka sa dostala až nebezpečne blízko Dannyho rozkroku, o ktorý sa takmer neciteľne obtrela, načo sa Dannyho telo naplo a jeho tvárička začala naberať na farbe.

Max si užíval pocit toho akú veľkú kontrolu nad Dannyho telom má a preto svojou rukou opatrne viac zatlačil na rozkrok modroočka, o ktorý sa v zápätí opäť obtrel.

Dannyho očká sa okamžite rozšírili a srdiečko rozbúšilo. jeho ruka chcela okamžite zastaviť tú Maxovu, no v stave do akého ho hnedooký priviedol si Danny nedokázal všímať nič iné ako to akým vzrušeným sa stával. bez toho, aby si to stihol včas uvedomiť čaj, ktorý ešte pred chvíľou obsadzoval priestor hrnčeka skončil na Dannyho nohaviciach.

kučeravý sa okamžite postavil a pohľadom preskakoval z hnedých na zelené oči.

"si v poriadku? neobaril si sa?" zasiahol takmer okamžite Kyle a chcel sa postaviť no Danny ho v tom zastavil.

"n-nerob si starosti Kyle j-ja na chvíľu si odskočím." vysypal zo seba Danny a bez ďalšieho pohľadu na osoby v miestnosti sa vybral do kúpeľne, ktorá sa nachádzala krížom od kuchyne pod schodami. ešte predtým ako za sebou zatvoril dvere počul Maxov hlas

"dohliadnem na neho."

modrooký nestihol nijako zareagovať na slová, ktoré sa k nemu dostali, keď sa dvere od kúpeľne otvorili a dovnútra vošla vysoká postava. modré oči sa okamžite zastavili na tých hnedých.

modroočkove ústa sa začínali formovať do začiatku vety, no pery, ktoré boli na ne pritisnuté ho v tom zastavili. mäkkosť a jemnosť Maxovich bozkov jeho telo zastavila v protestovaní. každý jeden sval na jeho tele sa uvoľnil.

Maxove ruky sa pomaly dostali na Dannyho boky, za ktoré ho pritlačil o pult umývadla. z Dannyho pier uniklo zalapanie po dychu načo sa ich bozk prerušil.

"Max." vydýchol modroočko s líčkami zafarbenými na červeno a okuliarmi položenými na jeho nošteku nakrivo.

"šššš." utíšil ho Max a palcom prešiel po Dannyho spodnej pere. hnedý pohľad sa premiestnil na Dannyho mokrý rozkrok.

"pozri čo si urobil." poznamenal Max a ruku premiestnil na Dannyho rozkrok. z pier modroočka vyšiel vzdych a jeho hlavička sa zaklonila so zatvorenými očami dozadu.

"skoro si nás prezradil Danny." pokračoval ďalej Max. rukou sa mierne pohol načo Danny opäť zavzdychal a svoj zúfalí pohľad premiestnil na Maxa.

"ak si tak veľmi chcel, aby Kyle počul ako budeš vzdychať moje meno stačilo len povedať." zašepkal Max do Dannyho uška načo modroočko trhane vydýchol.

"Max ja-"

"povedal som, aby si bol ticho." bez ďalšieho upozornenia si Max Dannyho telo otočil k sebe chrbtom. ich pohľady sa stretli v zrkadle. modré oči sa začínali plniť vzrušením a obaja to veľmi dobre vedeli.

Maxova ruka chytila modroočka za bradu a prinútila ho hlavičku zakloniť dozadu čím si ju oprel o Maxovu hruď.

"pozri sa na seba Danny. ako veľmi zúfalý a nadržaný si." povedal Max a jeho voľná ruka sa pomaly dostala až k rozkroku modroočka cez, ktorý prešiel. Dannyho ruky sa premiestnili na Maxovu ruku, ktorá držala jeho hlavu tak, aby sa na seba pozeral do zrkadla, no jeho oči sa od odrazu odvrátili.

"si tak nádherný a ešte viac nádherný budeš s mojím vtákom hlboko v tebe." zašepkal vysoký do ucha menšieho načo sa celé menšie telo zachvelo a z pier mu unikol ston.

"ako veľmi chceš, aby som ti pomohol? aby Kyle počul ako skurvene dobre sa kvôli mne dokážeš cítiť?" Danny mal pocit, že sa dokáže spraviť už len z toho čo mu Maxov hlas šepká do ucha. jeho rozkrok začínal bolestivo pulzovať rovnako ako ten Maxov.

"veľmi." vydýchol Danny zúfalo.

"prosím Max." Danny svoje telo nedokázal každou minútou ovládať viac a viac a tak sa jeho zadoček v zúfalosti obtrel o Maxov rozkrok. cítil ako sa rozkrok hnedookého obtrel o jeho zadoček naspäť. no na jeho slová Max aj naďalej neodpovedal. Danny vedel prečo. hnedooký chcel, aby Danny povedal to ako veľmi chce, aby to všetko Kyle počul. a Danny by klamal keby povedal, že nechcel.

"p-prosím Max ch-chcem, aby Kyle počul a-ako veľmi dobre sa k-kvôli tebe cítim." vydýchol Danny so vzrušením v hlase a v pohľade.

"šikovný chlapec." zašepkal Max do ucha modrookého a bez ďalšieho čakania sa jeho veľká ruka dostala pod Dannyho nohavice. z plných pier unikol hlasný vzdych.

po tomto dni si bol Danny viac než istý, že sa Kyleovi nebude už nikdy môcť pozrieť do očí.

-
Um nechcela som, aby táto kapitola bola extrémne dlhá tak som tam to ako Max Dannymu "pomáha" nedávala. xd

ily.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt