41@

1.1K 98 24
                                    

"prepáč ale asi nerozumiem tomu čo hovoríš Sam." Danny veľmi dobre vedel o čom Sam hovoril vedel to až príliš dobre, no ak sa zahrá na hlúpeho Sam mu prezradí viac aj bez toho aby musel modroočko vypúšťať spomedzi pier otázniky.

chudé prsty obalené takmer mliečne bielou kožou sa jemne chveli. Dannymu nebolo jasné či to bolo zapríčinené vzrušením, strachom či len chladom.

hnedé oči sa z ihriska zaplneného bežiacimi a spotenými telami premiestnili na Dannyho, ktorý očami kĺzal po Samovej tvári a hltal každý jeden rys jeho sánky, ktorá sa zatínala a povolovala.

"spýtaj sa na nato Maxa.. teda len v tom prípade ak chceš zistiť aký Max v skutočnosti je." Danny videl ako sa Sam nadýchol a zubami si prešiel po plnej pere. Danny si pripadal ako blázon kvôli tomu ako Sama skúmal milimeter po milimetri.

"č-čo tým chceš povedať?" bolo jasné, že Danny začínal byť zmätený čím ďalej tým viac. jeho obočie sa jemne nakrčilo a jedna z neposedných kudrliniek mu pošteklila čelo.

"pozri, ja nechcem aby si mal o Maxovi nijaké zlé predstavy o to mi nejde len.. ak s ním máš byť musíš zistiť aký je, keď ho priškrtíš na tom najcitlivejšom mieste Danny." Dannyho ružovkasté ústočká boli mierne pootvorené a jeho hrdlom prúdil chladný nádych a srdce mu tepalo až v uškách.

hruďou mu pulzovali elektrické výboje po každom Samovom slove. bol tak stratený v myšlienkach, že sa k nemu nedostal ani vysoko položený zvuk píšťalky oznamujúcej koniec hry.

čo mal robiť?

-
"kurva, skoro sme to mali! rozumiete?! my sme to mali!" Rick sa rozčuľoval a svoju helmu hodil o zem načo si vyslúžil prísny pohľad trénera, ktorému rozhodením ruk a vyšpúlenými očami odpovedal.

"stále mohli vyhrať, takto nevyhral nikto." Josh si zubami otvoril plastovú fľašu a plnými dúškami sa napil. Rick si frustrovane sadol na trávnik a zhlboka dýchal.

Max si zložil helmu a rukou potľapkal rozčuleného kamaráta po pleci.

"Josh má pravdu, stále mohli vyhrať takto sme si rovní." povedal zatiaľ čo pohľadom prečesával rady odchádzajúcich ľudí, medzi ktorými zbadal aj Dannyho a Sama schádzajúcich schody tribúny spoločne.

"čo tu doriti robí môj brat?." nechápava grimasa si privlastnila celú Maxovú tvár.

"Sam je tu?." Joshove telo sa z lavičky postavilo rýchlosťou rýchlejšou ako svetlo a okamžite vyhliadal karamelové oči. takmer okamžite ako si uvedomil čo práve predviedol pred chalanmi, s klipkajúcimi viečkami sa pomaly otočil.

"ehm.. teda chcel som povedať oh cool Sam je tu." povedal nervózne Josh.

Max si s Rickom vymenili pohľady načo Rick pokrčil pleciami.

"máš jediné šťastie, že som unavený inak by si z toho nevyviazol tak ľahko." pohrozil Rick prstom a pomaly sa staval z trávnika.

vysoký chlapec nevenoval svoju pozornosť svojim spoluhráčom no sledoval drobnú postavu ako odchádzala bez toho, aby sa obzrela a našla jeho prahnúci pohľad. Maxa to značne prekvapilo, nevedel prečo ho Danny nečakal či pohľadom ani nehľadal.

"ideš Max?" dostalo sa k Maxovi čo prerušilo tok jeho myšlienok. Max hodil pohľadom na Josha ukazujúceho palcom smerom k šatni.

"choďte napred, dobehnem vás. musím ešte niečo urobiť."

nerozumel tomu čo sa s Dannym stalo. no rozhodne to nechcel nechať len tak.
_
Helloo tbh momentálne som tak pohltena yaoi mangami a animal crossingom ze realne nemam cas uz ani pisat xd no konecne som si ho nasla a konecne nieco napisala snad sa aspon trochu paci ^^

ily.Where stories live. Discover now