16@

2.8K 253 38
                                    

"musíš ísť." povedal rázne hnedooký chlapec malému modroočkovi, ktorý na neho len oddane hľadel. svetlá autobusu boli už len pár metrov od zastávky.

modroočko sa na hnedookého chlapca nechápavo a vzrušene pozeral. slzičky, napuchnuté pery spolu s vzrušeným pohľadom aj naďalej ostali súčasťou drobného čiernovláska. Max mal pri pohľade na roztúženého modroočka problém si udržať aj tú poslednú stenu kontroly na mieste.

"a-ale čo t-ty Max? ďalší a-autobus už nejde a j-ja ťa tu nenechám s-samého." povedal s ustarosteným a odhodlaným výrazom tváre modroočko. nemohol ho tu nechať samého. nechcel aby sa mu niečo stalo. bol tak rozkošne naivný, keď si myslel, že by sa Maxovi bez neho niečo stalo. že by mu niekto ublížil.

"Danny. upokoj sa. bývam v inej štvrti ako ty, takže môj autobus ide neskôr ako tvoj." povedal hnedooký a svoj pohľad z modrých slasťou uslzených očiek premiestnil na ním označený krk čiernovláska.

bruškami prstov opatrne prechádzal po dvoch krvavo červených "značkách" tesne vedľa seba. bol so svojim výkonom viac než spokojný. nemohol si pomôcť, no jeho majetnícka stránka ho nútila si označiť celé modroočkovo telo.

"a-ale-"

"povedal som, že pôjdeš, tak pôjdeš,  Danny." povedal Max rázne a pomaly. dával dôraz na každé jedno slovo. jeho autoritatívny hlas na Dannyho tele vytváral zimomriavky. nemal už v pláne čo i len najmenej odporovať. mal pred hnedookým rešpekt.

"myslím, že som to povedal dosť jasne." povedal načo svoj pohľad z označeného krku opäť premiestnil do modrých očí, keď nedostal žiadnu odpoveď. Danny len poddane prikývol. nedovolil si odporovať.

Max svoje prsty zo svojich majstrovských diel opatrne zložil. nechcel, aby sa modroočko túlal v noci. mal byť už dávno doma a nie u kamaráta.

"a teraz už choď." vydýchol načo sa Danny trhane nadýchol. všetko bolo tak veľmi intenzívne. bolo to na Maxa príliš veľa. všetko čo sa tu stalo, bolo príliš veľa. nespoznával sa. začínalo mu pomaly dochádzať čo spravil.

Max sa od Dannyho bez slov pomaly odtiahol čím mu uvoľnil cestu. zhlboka dýchal. bol stratený vo svojej hlave.

Danny sa na Maxa ustarane pozeral.

"M-Max ja-"

"choď." povedal Max s pohľadom zapichnutým do boku. nemohol sa na neho pozrieť. nie po tom všetkom. bolo mu zo seba samého tak veľmi zle.

Danny chcel niečo namietnuť, no jeho poddajná stránka si to nedovolila. nechcel Maxa nahnevať. nie po tom čo sa stalo.

Danny sa len bez slov a so stále vzrušeným rozkrokom, ktorý si prekrýval veľkou košeľou pomaly odlepil od skla zastávky a s perou uväznanou medzi zubami sa pomaly vybral k otvoreným dverám od autobusu a s posledným pohľadom na Max do autobusu vstúpil. dvere sa za ním okamžite zatvorili.

bol preč.

"čo som to kurva spravil?" zašepkal si Max sám pre seba a z prstami prepletenými medzi hnedými vlasami si kľakol. srdce mu bilo príliš rýchlo a dych sa začínal rovnako zrýchľovať. pohľad mal zapichnutý na betóne chodníka.

sťažka prehltol.

pobozkal chlapca. označil si ho. dotýkal sa ho.

a páčilo sa mu to.

---
ďalšia časť na svete! potlesk prosím!

snáď sa páči... mne osobne sa nepáči ale nič iné zo seba nedostanem.. TT

im sorry.

ily.Where stories live. Discover now