44@

1.3K 104 12
                                    

"počkaj ma pri aute, musím sa zbaviť tohto neporiadku, ktorý som kvôli tebe narobil."

Maxove slová, sa Dannymu točili hlavou ako pokazená platňa. celé telíčko sa mu stále chvelo od vyslabenia, no nikdy sa necítil viac spokojný. Max sa kvôli NEMU cítil dobre. čo viac si mohol Danny priať. snáď už len to, aby Max čo najskôr prišiel a modroočko mohol ísť čím skôr do sprchy.

"mám chuť sa spraviť znova z toho pohľadu na teba s celými stehnami odo mňa." povedal vyšší z nich pri ušku menšieho.

Danny dokázal stále cítiť to teplo Maxovho dychu na jeho koži ako mu šepkal tak neslušné slová do uška. Maxov dych nebola jediná vec, ktorú na sebe ešte cítil a preto chcel ísť už do sprchy. kde bol Max tak dlho.

kučeravá hlavička sa začala obzerať všemožne okolo seba v snahe nájsť vysokého chlapca.

až nakoniec po pár minútach, ktoré sa tvárili ako celá večnosť hnedé oči našli tie modré. Dannymu sa uľavilo. bál sa, že by ho niekto z Maxovho týmu mohol zbadať pri jeho aute. nevedel ako by to Max vysvetlil.

"prepáč, že mi to trvalo tak dlho, no chalani ešte blbli." boli prvé slová, ktoré Max povedal, keď sa nachádzal pri kufry svojho auta.

"to nevadí, len.." modré oči sa nesmelo sklopili od tých tak prenikavo karamelovych. čiernovlasý sa nepríjemné zavrtel.

"čo sa deje Danny?" opýtal sa Max so smiechom v hlase. modroočko vyzeral tak rozkošne, keď bol v rozpakoch. športovú tašku, ktorú držal v rukách vložil do kufra, ktorý po svojom príchode otvoril.

"ja len, um. rád by som sa už osprchoval." Dannyho líčka priam horeli od hanby. nikdy sa necítil viac trápne ako v tejto chvíli. svoj zvedavý pohľad zodvihol nahor, aby sa pozrel  na Maxovu reakciu. bože, Max si musel myslieť, že fňuká ako malé dieťa.

Max jednou rukou zatvoril kufor auta a tou druhou schytil Dannyho bok, za ktorý si ho pritiahol a oprel chrbtom o auto. obe ruky s vyhrnutými rukavmi si položil po oboch stranách modroočka a jemne sa k nemu naklonil. Danny videl všetky tie navreté žily, ktoré ho nenechali chladným.

"ja som myslel, že sa ti páči cítiť ma každý jeden krok, ktorý urobíš." Maxov výraz tváre bol tak vážny, že to Dannyho takmer vydesilo. no úškrn, ktorý sa po chvíli sformoval na poloplných perách Dannyho upokojil.

"o-o to nejde len-"

"Max!" ozvalo sa obďaleč Maxovho auta. vysoký chlapec od toho menšieho ustúpil akoby sa dotkol niečoho horúceho. Danny ostal však aj naďalej opretý o kufor auta.

"Max." vydýchlo dievča, ktoré práve dobehlo k nim. Dannyho zreničky sa rozšírili. ohnivé vlasy po plecia, drobná postava, ktorá bola výškovo rovná kučierke a modré oči, ktoré boli ako modroočkove. nebol to nikto iný ako Nell.

"N-Nell? čo tu ešte robíš?" opýtal sa Max a nervózne si prešiel cez vlasy. úsmev, ktorý bol síce nervózny sa mu rozlial po celej tvári.

Dannyho oči preskakovali z jednej osoby na druhú. čím dlhšie modré oči brázdili po Nellinej osobe tým viac videl to čo na nej videl Max. bola naozaj krásna, s niekým tak krásnym nemal možnosť Danny vyhrať.

"no čo asi? chcela som ťa pozdraviť a pokecať. čakala som ťa aj pred šatňou, no Rick mi potom povedal, že si už dávno odišiel, tak som utekala na parkovisko a dúfala, že ťa ešte stihnem." drobné jamky sa sformovali na Nellinich líčkach, ktoré zdobil mierny rumenec.

Danny videl, ako Maxove oči hltali každý jeden centimeter jej tváre a aj keď sa upokojoval, že to nič neznamená, bolelo to. modroočko sťažka prehltol knedlík, ktorý sa mu tvoril v hrdle.

"nenechaj ho do toho znova spadnúť."

"oh a kto je toto?" modrý pohľad sa stretol s tým modrým. modroočkovo srdce začalo narážať do hrudného koša rýchlejšie a rýchlejšie. mal pocit, že mu vyskočí z tela.

"j-ja-"

"to je..," oba modré pohľady sa upreli na hnedookého. Dannymu kvitla v srdci nádej, púčik toho, že Danny bude konečne niečo znamenať v Maxovom živote.

nervozita v Maxovom hlase sa dala krájať. hnedooký hľadel do Dannyho očí a modroočko videl ako sa jeho jemný pohľad mení na ten, ktorý patril len a len odpornému Dannymu.

"nikto dôležitý, proste ho..proste sa tvár akoby tu nebol." hnedé oči prešli Dannyho telo s odporom a menší nemohol uveriť vlastným ušiam. nechcel im uveriť. púčik bol zašliapnutý, spálený.

"čo tu ešte stojíš? nepočul si snáď? vypadni!" drobné telo sa pod Maxovim zvýšeným hlasom miklo a viečka začali rýchlejšie klipkať. Danny sa snažil v Maxovich očiach nájsť niečo čo by mu povedalo, že to tak nemyslí, že to proste musel urobiť, no nič také tam nebolo.

Danny opatrne cúvol dozadu.

"počula som, že ťa nejaký chlapec otravuje, no nevedela som, že je to až tak zlé." zasmiala sa Nell. Danny to nemohol počúvať. krvácalo. celé jeho srdce krvácalo. ako to mohol zastaviť? prosím, niekto ukončite to ako to bolí.

Dannyho oči šialene preskakovali z Nell na Maxa a naopak. pripadal si ako v sne. v tej preňho najhoršej nočnej more.

s posledným pohľadom plným bolesti, štipľavou bolesťou v hrdle a so slzami pohrávajúcimi sa na okraji oka sa Danny pozrel do hnedých očí a jeho nohy sa rozbehli preč.

mal chuť si srdce vyrvať z hrude a tým sa zbaviť bolesti, ktorú cítil.

_
dnes s ďalšou časťou! ozaj asi budem týždeň neaktívna, pretože budem odcestovaná a nebudem mať čas písať ale keď prídem domov tam si ho určite nájdem! tak čo hovoríte? 💀

ily.Where stories live. Discover now