Sad Again

21 4 0
                                    

Elke keer opnieuw geeft het leven je een nieuwe dag, een nieuw begin, een nieuwe kans om er iets van te maken. Een oneindige keuze over wat je met deze dag zult doen. Hoe je je zult voelen. Hoe je je zult gedragen. Tegen wie je zal praten.

Één kans elke dag opnieuw, wat maak jij ervan? Wat houd jouw vandaag bezig. Wat heb jij vandaag bereikt? Ben je daar gelukkig mee? Was dit de dag dat je wou beleven?  Als dit de laatste dag geweest zou zijn, was je daar dan tevreden mee?

Ik niet, een sombere dag voor mij. Geen zin in niets, ik voel me niet goed in mijn vel, depressief. Ik lig in mijn bed. De rest zit beneden een film te kijken. Daar heb ik geen zin in. Ik heb nergens zin in. Geen zin om te praten, geen zin om wakker te blijven.

Aan het denken over het leven, waar ik sta, vanwaar ik kom en meest belangrijk, waar ik naartoe wil. De toekomst die ik voor ogen had is weg, en in de plaats staat er een oneindige leegte. A blank space.

Heb de kerstkaartjes uit mijn boekenkast gehaald omdat ik me eenzaam voelde. Gelukkige feesten. Vrolijk nieuwjaar.

Weer een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe beslissingen. Beu ben ik het. Iedere dag op te staan. Niets doen, omdat ik er geen zin in heb. Ik wil iets om voor te leven een doel in het leven. Tot nu toe alleen maar tegenslag gehad. Telkens ik iets vind wordt het gewoon altijd verpest.

Terug die donkere gedachten, terug depressief? Weet ik niet of Wil ik het gewoon niet toegeven? Terug aan de pillen wil ik niet! Ik heb dat niet nodig. Als dat mijn toekomst is dan heb ik liever geen. Ik wil niet afhankelijk zijn van een dom pilletje. Ik ben sterk genoeg om er zelf bovenop te geraken! Of maak ik dat mezelf gewoon wijs. Ik weet het niet. Morgen een nieuwe dag, een nieuw begin, een nieuwe kans om er iets van te maken.

Story Of My LifeDär berättelser lever. Upptäck nu