Gestoord!!

32 4 0
                                    

Ik denk dat het na een maand was. Het was een vrijdag dat weet ik nog goed. Dan heb ik een halve dag ik kwam thuis en kreeg plots berichten wat ik niet normaal vond want normaal heeft hij nu nog school. Oh dacht ik leuk al een berichtje. Omdat we enkel met WhatsApp communiceren kreeg ik enkel de berichten als ik wifi had. Dus enkel 's ochtends een paar berichten en dan vanaf ik terug thuis kwam. Dus zo een berichtje was ik echt niet gewoon. Ik begon te lezen en mijn mond viel open

''Hey, ik zit bij de politie nu.

Er is iets erg met mij gebeurt. ''

Een uur geleden verzonden. Wat is er gebeurt? Vraag ik. Wat zou er kunnen gebeurt zijn? Is het door hem of met hem? Toch weer geen zelfmoord? Wat is er gebeurt? Is hij helemaal doorgeslagen? Tot wat zou hij in staat zijn? Wat is er gebeurt?

Ik krijg eindelijk een bericht terug na een half uur van puur zenuwen en ongerustheid, ondertussen al in heel het huis al staan ijsberen.

'' ze hebben mij vanochtend proberen te ontvoeren ''

(like wuuuuuuuuuut)

Ontvoeren, jouw? waarom? Hoe? Wanneer? Waar? Huh? Nee? Wat? Paniek! Nee! Onmogelijk!? Dat kan toch niet. Een foto krijg ik gestuurd met het rapport van de politie. Twee mannen volgenden hem al twee dagen lang, en vanochtend hebben ze hem in een auto willen sleuren aan het station. Hij is kunnen ontsnappen en naar de toiletten gelopen om hem daar op te sluiten. Tot de mannen wegwaren. Daarna is hij naar de politie gegaan zegt hij. Wauw wat een schok! Vragen durf ik niet stellen. Ik denk dat het te gevoelig ligt. Dus meer vraag ik er niet over.

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now