Spiral

8 2 0
                                    

....
Zelfs het beginnen aan dit stuk lukt my niet meer. Beu om alles te doen. Geen zicht meer op morgen. Geen zin meer in morgen, en geen zin in vandaag. Who the fuck cares?! Ik voel me zo alleen, ookal ben ik het niet. Ik voel geen liefde meer, geen vriendschap, geen geluk. Ik zie het nut gewoon niet meer. Ervaar nergens nog plezier in.
Als ik 's ochtends naar het station wandel heb ik de gedachte om mij gewoon te laten vallen, vallen vlak voor die vrachtwagen. Gewoon het laten lijken op een ongeluk, een verdomd klein foutje, een ongelukje. Zo geef ik de indruk niet. De indruk dat ik er zelf voor koos. Elke ochtend er passeren, elke ochtend die gedachte. Die gedachte dat ik zo haat! Ik wil het niet doen! Maar waarom denk ik daar dan aan. Waarom moet ik er iedere ochtend aan herrinert worden?
Niemand kan mij nog een zak schelen. Zelfs de mensen waarvan ik weet dat ze alles voor mij betekenen. Geen enkel gevoel heb ik nog voor iemand. Behalve verdriet, eenzaamheid. Waarom doe ik zo? Waarom sluit ik iedereen buiten? Waarom ben ik grof en arrogant tegen iedereen en waarom ben ik soms wel nog blij waarom dan wel en nu niet? Durf niet naar de dokter te gaan. Ik kan het niet aanhoren dat ik een depressie heb en kan al zeker niet instorten voor zijn neus. Want erover praten lukt me toch niet! Waarover zou ik moeten praten? Mijn gevoelens die ik niet heb? De dingen die in mijn leven gebeuren zoals, niets omdat ik te bang ben om mijn huis uit te komen. Mijn lief dat ik niet heb omdat ik zo aangenaam ben om bij te zijn? Ik lig te Wenen in mijn bed, helemaal opgerold. Ik voel me zwak, verdrietig, nutteloos, eindig.
Ik zoek aandacht op dating-apps zodat ik me even niet meer alleen voel. Ook al willen ze afspreken om my te gebruiken. Dan ga ik door, de aandacht de luttele seconden waarin ik mij niet meer nutteloos voel. Ze voelen zo verdovend. Om daarna nog dubbel zo zwaar te vallen in mijn ongeluk.
Iemand gevonden die echt super goed bij me past, maar toont totaal geen interesse in meer dan vrienden. Pff waarom doe ik nog moeite, kort berichtje en ik ben er vanaf bye bye boy, so long!

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now