Vrijdag

25 2 0
                                    

Hey mag ik een spelletje spelen op je Facebook? Ik twijfel even na de ruzie, en mijn Facebook is mijn leven! #verslaafd. Ik wou niet te lang wachten om te antwoorden. Dus gaf ik hem gewoon mijn wachtwoord.  Het is toch geen virus ofzo een spam ding hé? Nee, nee zegt hij. Ok tot vanavond schattie. Veel succes met je examen schat. Jij ook!

Als ik terug thuis kwam zag ik op mijn Facebook. Je hebt level 3 bereikt in dragon city. Ik neem een een screenshot ervan en stuur het door met en vraagteken. Wat is dat schat ik had toch gevraagd om geen zo een spelletjes te spelen. Ondertussen verwijder ik de melding. Hij tilt er zwaar aan de volgende tien berichten zijn altijd sorry dit, sorry dat. Ik zeg schat het is al lang goed ik heb het al verwijderd. Ik krijg een bericht waarop hij zegt dat hij zichzelf moet straffen. Ik zeg neeeeeen! Doe dat niet! Please. Even stilte. Ik krijg een foto van hem. Zijn hoofd staat helemaal rood. Zijn ogen ook van te wenen. Hij heeft een witte T-shirt aan. Rond zijn nek spant een dikke zwarte riem. Ik zie hem staan in zijn badkamer zichzelf aan het martelen.

Ik stuur stop schat alsjeblieft stop.

Neen stuurt hij terug. Ik moet de pijn voelen.

Ik lig te wenen in mijn bed. Ik voelde mij zo machteloos, zo radeloos. Wat kon ik doen, niets. Wachten tot het gedaan was. Achteraf stuurde hij, alsof ik zou moeten trots zijn op hem. Maar het tegendeel is waar ik vertel hem dat dit fout is! Ik vraag ofdat hij dit al eerder gedaan heeft. Hij zegt neen maar ik geloof hem niet dit doe je zomaar even niet. Dat was al de eerste keer niet. Hij doet doodnormaal zag niet in wat hij gedaan had! Dat was de druppel voor mij. Hij had me eerder verteld dat hij onder politie begeleiding stond en ze hem over zouden volgen. Ik dacht aan de gevolgen van hem dumpen maar zag erdoor. Ik ben niet meer gelukkig, hij maakte mij kapot, ik ging er vanbinnen dood van. Ik zei dat het genoeg was. Het was gedaan zei ik. Maar hij wou het niet uit hebben, hij wou nog verder. En hij belde me legde het allemaal uit beloofde dat hij het nooit meer ging doen. Was mijn relatie daarop gebaseerd? Neen dat wou ik niet. Ik zei dat ik tijd nodig had. Eigelijk wist ik maar al te goed wat ik wou. Die avond.

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now