Politie rapport

23 3 0
                                    

Het politie rapport waarvan ik een foto ontving:

"Heden wens ik aangifte te doen van poging ontvoering. Deze morgend onstreeks 7.30 kwam ik aan met de bus aan het station te ****. Ik stapte richting het station om zo langs de voorkant naar mijn perron te gaan. Onderweg naar het station als ik ter hoogte van de panos kwam zag ik ineens twee mannen uit een auto stappen en direct daarna werd ik langs achter aan mijn jas/schouder getrokken. Het gebeurde allemaal zo snel. Het was duidelijk dat ze mij in de auto wouden trekken. Ik heb me kunnen los rukken en ben gaan lopen richting het toilet van het station. Ik had me daar opgesloten. Rond 09.00 heb ik dan mijn trein genomen richting Gent.

Ik kan u zeggen dat dezelfde mannen mij dinsdag en woensdag gevolgd zijn van het station in *** tot in Gent, zelfs totaan mijn school. Daarna zie ik ze niet meer.

De beschrijving van de mannen;

Allebei rond de 1,70 m groot, allebei drager van een zwarte jas, vreemd accent, rond de 30 jaar, 1 van de twee is een beetje bebaard, ze droegen altijd een kap over hun hoofd.

De auto waarin ze mij wilden trekken is een zwarte auto, 5 deurs, een niet hele grote auto, een beetje de grote van een honda civic.

Meer kan ik u niet vertellen, noch over de mannen.

verhoor wordt beëindigd op 07/11/2014 om 17:47 uur.

Story Of My LifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu