Ow Hey

13 3 0
                                    

Een weekje geleden kreeg ik een vriendschapsverzoek op facebook. Iemand die ik niet kende. Ik zat op restaurant en zonder er veel over na te denken voegde ik hem toe. Thuisgekomen keek ik even naar zijn profiel, van ver maar had nog op m'n school gezeten. Normaal dat hij mij toevoegd denk ik. Even naar zijn foto's.
MIJN MOND VIEL OPEN!
Rara met wie heeft hij een relatie?
Psychoboy!
Wat doe ik? Ik moet hem waarschuwen! Nu! Hij was niet online. Maar met het gedacht dat hij misschien op zijn facebook kon zitten zei ik nonchalant hey, waarom voe je mij toe?
Een paar uren later geen antwoord, het was laat en ik was het beu om te wachten.
Ik stuur hem gewoon de foto en zegde erbij je weet wel wie dit is, trek je plan ermee. Bijna direct erna kreeg ik antwoord.
Bleek dat hij hem ook beu was en klaar was voor hem te dumpen. Misschien was ik niet meer op tijd, maar ik heb hem wel kunnen helpen voor hij hem meer kon pijn doen. Het verhaal dat ik van hem hoorde? HETZELFDE terug alles gelogen! Hij loog zelf dat hij astma had omdat hij zou stoppen met roken! We chatten nog een paar uur verder en hij begon wat te flirten met me. Maar een relatie met iemand die hetzelfde had meegemaakt, om er constant aan herrinert te worden kan ik echt missen. Ook vond ik hem niet echt mijn type.
Ik walg ervan dar hij nog steeds mensen pijn doet! Ik vroeg hoe hij hem gevonden had. Via tinder zei hij. Dus nog altijd hetzelfde middeltje om slachtoffers te lokken.
Ik ben zeker als ik hem ooit in het echt nog eens zie dat ik hem iets aandoe! Welke omstandigheden ook. Hij zou zich moeten schamen om zich zo te gedragen en mensen zo te kwetsen!

Een dag erna maakte ik het ook uit met mijn lief. Ik voelde gewoon niets voor hem. Hij was te verschillend van mij en kon niet kussen, met als extraatje zwarte en gele tanden. Sorry maar een grotere turn-off heb ik niet. Ik maakte het uit via SMS jammer maar ik kon het gewoon niet langer aan. Ik wou het nog in persoon doen maar afspreken wou ik toch niet meer doen. Daardoor kreeg hij de fantastische reactie om myn angel te laten vallen als een steen. Ik heb hem gedumpt op een zo vriendelijk mogelijke manier want ik wou hem niet kwetsen. But bitch your looking for war! Don't mess with me or my friends!

Story Of My LifeWhere stories live. Discover now