Розділ 96.

48 11 0
                                    

Додому я добрався аж коли почало світати. Мовчки протиснувся між натовпом людей, котрі знову влаштували демонстрації. Одні хотіли припинення вогню. Інші хотіли, щоб мисливці втрутились, і показали чудовиськам, чия то земля. Я не хотів нічого. Відчуття власного безсилля лише наганяло на мене втому. Варто мені було пройти ворота, і будь-які емоції зникли. Мені не було діла до сірих зон. Нехай роблять, що їм заманеться. Не я це почав. Немає чого лізти туди, де моя присутність непотрібна.

Думав, що не засну, але я впав замертво на ліжко, варто було лише закрити очі. Проснувся я через чотири години від дзвінка Валерія.

- Чого тобі? Я сплю!
- Чувак, Марка Рейджа хтось побив! Він в лікарні. На другій сірій зоні була війна сьогодні вночі! Кажуть бійня була ще та! М'ясорубка просто! Оресте, ти стільки всього проспав!
- І не кажи.
- Я серйозно, чувак! А, ще Марк Рейдж з Цепешом домовились про поєдинок.
- Це вже знаю.
- Очманіти просто! Вставай, відео самі себе не знімуть!

Я протер очі і солодко позіхнув

- Що, які відео, Валерію?!
- Оресте, Стрімер змінює формат. Сьогодні ти захисник знедолених. Є кілька локацій, де можуть бути потопленики. Звуки бою відлякали їх, і погнали на першу сіру. Легка робота.
- Чудовиська самі дадуть їм раду.
- Наші підписники ставлять вподобайки нам, а не чудовиськам! Так що вставай! Буду біля тебе за п'ятнадцять хвилин.
- Ні, стій...

Валерій кинув слухавку. Трясця! Поволі піднявся з ліжка. Він не дасть спокою. Та й сам факт відсутності відео в Рейджа дозволить переманити нову аудиторію. Я іноді зустрічав коментарі: в Рейджа контент цікавіший, якісніший. Поки що буде лише мій. А коли Марк зійдеться з Цепешом в двобої — буде ЛИШЕ мій.

Без жодних докорів сумління, я вийшов з кімнати. На кухні мама з татом дивились новини. Не варто їм бачити мої синяки.

- Я зустрінусь з Валерієм! — крикнув їм з коридору.

Валерій вже палив під під'їздом. Він питально глянув на моє лице, проте не сказав нічого. Потисли руки. До воріт на сіру зону йшли мовчки.

Демонстрантів було менше. Може вони підтягнуться ввечері. Кілька людей стояли з плакатами по різні боки, та перегукувались між собою, посипаючи одне одного образливими жартами. Мисливці стояли біля стіни в повному екіпіруванні і посміювались. Головне, щоб без кровопролиття.

СтрімерWhere stories live. Discover now