300 (Christmas Special)

524 23 21
                                    

Vi-chan Karácsonyi részt akar írni.
Az első próbálkozása kaki lesz, és az egyik szereplő túl savage benne, úgy hogy offolja
Inkább ír helyette egy chat csopit, csak hogy a watty folyton kidobja és nem engedi írni
Elmegy tőle a kedve, úgy hogy ír egy másik karácsonyi részt, ami a feléig tök jól megy, aztán egyszer csak leáll a wattpad, és el sem menti
Vi-channak egy évre elmegy a kedve a karácsonyi rész írásától.

Na ez lenne az én kis karácsonyi történetem, de ne aggódjatok, hoztam helyette egy másik részt, ami nem pont karácsonyi, de nekem nagyon tetszik uwu
Percy Jackson fanok, akik látták a 300-at, meg a szimpla töri fanok előnyben
(vagy aki mindhárom, like me uwu)

A sztori nem teljesen ugyan az, ahogy az a történelemben lezajlott, de remélem ez senkit sem fog zavarni uwu

Jó olvasást mindenkinek, és boldog karácsonyt!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Krisztus előtt 480.
A Spártai palotában

A termet betöltötte a heves diskurálás zaja. A vének tanácsának 28 tagja és a két király tartott ülést. Hirtelen kinyílt az ajtó, amit az emberek észre sem vettek a halk beszélgetés közben. A hírvivő sebes léptekkel haladt el az oszlopokkal szegélyezett folyosón, egészen a terem közepén álló nagy, kör alakú asztalig, ami körül a beszélgetés folyt. Megkerülte azt, s egyenesen a királyok felé tartott. Melléjük lépve valamit halkan megosztott velük, mire biccentettek, majd szót kértek.

- Megérkeztek a legújabb hírek a háború állapotáról - vágta ketté a levegőt a jobb oldali hangja, mire mindenki elhallgatott. Ő volt a magasabbik, és valamivel testesebb, mint a másik. Kemény tekintet, magabiztos kisugárzás és rendre parancsoló hangnem. Ő volt Ushijima Wakatoshi.

- Makedónia felől törtek be, ha minden igaz Thesszália felé tartanak - folytatta a másik, a térképen vonalat húzva az ujjával. Ő hiába tűnt nyeszlettebnek a másik mellett, még is nagyobb tiszteletnek örvendett, és bölcsebb vezetőnek is tartották. Az ő neve pedig Oikawa Tooru volt.

- Ha maholnap elindulunk sem érünk már oda időben - kotyogott közbe az egyik emberük.

- Valóban, viszont Tempé-völgyénél még megállíthatjuk őket. - bökött az ujjával Ushijima a papírra. Ezzel mindenki egyet értett, hisz az valóban jó helynek bizonyult a feltartóztatáshoz. S ha még ott el is buknak, ott volt még egész Thesszália és a Thermopülai szoros, ami biztos győzelmet jelentett. Már csak az volt a kérdés, hogy melyikük menjen.

- Én fogom vezetni a hadsereget - jelentette ki Ushijima magabiztosan, amivel valahogy senki sem akart vitatkozni.

- KHM - nézett rá kigúvadó szemekkel Oikawa, mire értetlenül fordult felé. - Ezt nem akartad esetleg velünk is megvitatni?

- Nem - jelentette ki még mindig fene magabiztosan, mire a másik idegesen mosolyogva csettintett egyet a nyelvével.

- Gyere csak kérlek egy percre - fordította meg Oikawa az oldalsó kijárat felé, ahova már magától is megindult.

- Nem fogok veled veszekedni - haladt végig a belső udvar mellett Ushijima, akinek esze ágában sem votl beszélni Tooruval.

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Où les histoires vivent. Découvrez maintenant