Christmas Special

1.2K 79 97
                                    

Oké srácok, sikerült megírnom ezt a cuccot, amit amúgy még novemberben találtam ki xD

Ezzel szeretnék nektek boldog karácsonyt kívánni, úgy hogy fogadjátok szeretettel<3

FIGYELEM
A részben előfordulhatnak utalások huncut dolgokra, vagy burkolt említések, úgy hogy aki félti a kis lelkét, az ne olvassa el

FIGYELEM
A röhögőgörcsben való elhalálozás veszélye fennáll, kérem mindenki készítse elő a lélegeztető gépet, és fejezze be a [kaja amit éppen eszel] zabálását

Köszönjük megértésüket,
A MÁV ügyfélszolgálata:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A Karasuno tesiterme már fel volt díszítve, s mindössze az utolsó simításokat végezték a fiúk. Pontosabban a többség... Kitaláltátok, hogy rendeztek egy karácsonyi bulit, amire több csapatot is meghívtok majd, így (majd nem) mindenki megpróbálta kihozni magából a legjobbat.

Noya, Asahi nyakában ülve próbálta felrakni a csillagot a karácsonyfa tetejére, anélkül, hogy az összedölne, Suga és Daichi a sütiket pakolták ki az asztalra, Tanaka egy széken ülve stírölte Kiyokot, miközben az a fát díszítette, Hinatát pedig Kageyama kergette, mivel az ellopta tőle a mézeskalácsfiguráját, amit még meg akart enni, majd szépen betömte a szájába, Tsukki és Yams pedig nevetve figyelték őket. Te pedig, jó menedzser lévén, fogtad a kis kamerádat, és mindent próbáltál a lehető legjobban megörökíteni.

Éppen hogy kész lettek a többiek a díszítéssel, már be is robbantak az első vendégek, azaz az Aoba Joshai röpicsapata. A helyi iskolák közül meghívtátok az összeset, viszont a Shiratorizawa saját, elit bulit tartott, a többieknek pedig nem volt kedve a nagy felhajtáshoz. Viszont nem sokkal a Seijoh megérkezése után berobogott a Tokyo iskolák közül is a Nekoma és a Fukurodani. A másik két iskola, akik az edzőtáborban voltak nem tudták megszervezni, hogy elmenjenek, így sajnos ők nem értek oda.

- Hey Hey Hey! Jól érzem, hogy valahol itt vár rám egy nagy tál puncs? - lépett be az ajtón roppant illedelmesen Bokuto, majd ledobva a kabátját egyből meg is indult a kaja felé.

- Nézzétek el neki, kicsit szenilis - intett a többieknek Kuroo lemondóan, mivel közvetlen a bagoly után jött be.

- Nálad nem jobban - mondta a mellette elhaladó Kenma, aki le sem vette a szemét a telefonjáról, míg elsétált a székekig.

- Mondanám, hogy ne vedd magadra, de igaza van - veregette meg az értetlenül s kissé szomorúan lefagyott Kuroo vállát Akaashi, majd Bokuto felkutatására indult, aki már fenékig a puncsostálban volt.

- Ch, fekfuvalkodott Tokyoiak - duzzogott karbatett kézzel Oikawa, s még a szájával is mérgesen csücsörített, csak hogy kifejezze nemtetszését.

- Te is ugyan ezt csináltad, amikor bejöttél, úgy hogy egy szavad sem lehet - utalt Iwaizumi arra, hogy mikor a Seijoh csapata megérkezett, Oikawa szó szerint berobbant a terembe, majd egy "Megjöttem seggarcok!" felkiáltással megtámadta a browniekat.

A csapatok egész hamar összemelegedtek, így egy óra múlva már ezt a káoszt kameráztad röhögve:

Hinata Bokutoval énekelte roppant hamisan a Jingle Bellst, Akaashi megpróbált úgy tenni, mintha nem is ismerné őket, és Iwaizumival beszélgetett, Oikawa Kageyamát traktálta mindenféle hülyeséggel, aki már nem állt tőle messze, hogy belefojtsa volt senpaiát egy kanál vízbe, Yaku Levet akarta kinyírni, amiért az megjegyezte, hogy hogyan lehet, hogy ennyit eszik, és még sem nő, Matsukawa és Hanamaki pedig fogadást kötöttek, hogy a libero vagy az óriás gyerek fog-e győzni. Kuroo Tsukki traktálta, Yamaguchi pedig ijedten hallgatta a különböző csapatok tagjainak dícséreteit a szerváira. Noya Tanaka elől futott, mivel csinált egy enyhén szólva tökéletes képet Kiyokoról, és nem akarta neki megmutatni, Asahi himnuszként zengte magában a 'Mi atyánk'at, mivel a két fiú a karácsonyfa körül rohangált, az pedig dülöngéléssel fejezte ki nem tetszését, Daichi és Suga pedig csak álltak a sütis asztal mellett, és miközben tömték a fejüket, tudomást sem vettek az atomkatasztrófáról ami mögöttük zajlott.

𝗛𝗮𝗶𝗸𝘆𝘂𝘂!! 𝗙𝗶𝗰𝗶𝘁𝗼𝗻𝘀 Where stories live. Discover now